Mrtotc Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 776 Çözümler 3 14 Nisan 2020 #11 Cihan Kibar dedi: Evet alabilirsin Kazananlar klübüne girmek paralı değlmiydi Genişletmek için tıkla... İnanın hiç bilmiyorum bana öyle bi hak doğdu nasıl oldu hiç bilmiyorum 2750'ye aldım ürünü 0 ürün 2 yıl MSİ Türkiye garantili umarım pişman olmam
Cihan Kibar dedi: Evet alabilirsin Kazananlar klübüne girmek paralı değlmiydi Genişletmek için tıkla... İnanın hiç bilmiyorum bana öyle bi hak doğdu nasıl oldu hiç bilmiyorum 2750'ye aldım ürünü 0 ürün 2 yıl MSİ Türkiye garantili umarım pişman olmam
kocaefe88 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 1.395 Çözümler 4 14 Nisan 2020 #12 Kazananlar kulübü için 500 TL ve üzeri son 1 yılda alışveriş yapmış olmanız gerekir. Başka bir şeye gerek yoktur.
Kazananlar kulübü için 500 TL ve üzeri son 1 yılda alışveriş yapmış olmanız gerekir. Başka bir şeye gerek yoktur.
EnesKeser Kilopat Katılım 16 Aralık 2016 Mesajlar 312 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #13 Mrtotc dedi: İnanın hiç bilmiyorum bana öyle bi hak doğdu nasıl oldu hiç bilmiyorum 2750'ye aldım ürünü 0 ürün 2 yıl MSİ Türkiye garantili umarım pişman olmam Genişletmek için tıkla... Ürün elinize geçti mi hocam? Eğer geçtiyse ısınması hakkında bilgi verebilir misin?
Mrtotc dedi: İnanın hiç bilmiyorum bana öyle bi hak doğdu nasıl oldu hiç bilmiyorum 2750'ye aldım ürünü 0 ürün 2 yıl MSİ Türkiye garantili umarım pişman olmam Genişletmek için tıkla... Ürün elinize geçti mi hocam? Eğer geçtiyse ısınması hakkında bilgi verebilir misin?
Mrtotc Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 776 Çözümler 3 3 Mayıs 2020 #14 EnesKeser dedi: Ürün elinize geçti mi hocam? Eğer geçtiyse ısınması hakkında bilgi verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Evet ürünü kullanıyorum şuan PUBG ultra,very low ayarlarda en yüksek 75 gördüm diğer oyunlarda 65-70 max herhangi bir ısınma söz konusu değil GP edition modelinde.
EnesKeser dedi: Ürün elinize geçti mi hocam? Eğer geçtiyse ısınması hakkında bilgi verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Evet ürünü kullanıyorum şuan PUBG ultra,very low ayarlarda en yüksek 75 gördüm diğer oyunlarda 65-70 max herhangi bir ısınma söz konusu değil GP edition modelinde.