Kankam hiç normal değil macun değişimi yaptın mı?
Evet MX 6 ile.
Değişim yaptım en yüksek olan bu.
O kadar kötü değerler değil. Furmarka sok bir 30 dk öyle bakalım.
O kadar kötü değerler değil. Furmarka sok bir 30 dk öyle bakalım.
yani hotspot sıcaklığı 100 derecenin altında olsaydı daha iyi olurdu. 80 derecede öldürmez çok kötü değil sonuçlar kullanırsın sorunsuz ama o fanı kırık olmasa daha iyi sonuç olurdu tabi yaptırabiliyosan yaptır fanını.Boştayken bir video açtımarkada hareketli duvar kâğıdı var 2 1920x1080 monitör var.
Eki Görüntüle 2357526
Testş yaptım 25 dk sonunda mavi ekran aldım ama sıcaklıklar sırasıyla 80 derece 110 derece diyeride 70'i geçmedi he bir de ayrıyeten fanlar stokta ve fanlardan birisinin 4 pervanesi kırk.
Yani hotspot sıcaklığı 100 derecenin altında olsaydı daha iyi olurdu. 80 derecede öldürmez çok kötü değil sonuçlar kullanırsın sorunsuz ama o fanı kırık olmasa daha iyi sonuç olurdu tabii yaptırabiliyorsan yaptır fanını.
Yani hotspot sıcaklığı 100 derecenin altında olsaydı daha iyi olurdu. 80 derecede öldürmez çok kötü değil sonuçlar kullanırsın sorunsuz ama o fanı kırık olmasa daha iyi sonuç olurdu tabii yaptırabiliyorsan yaptır fanını.
ekran kartının en sıcak olduğu bölge.Bu sıcaklıkların pek anlamını bilmiyorum örneyin hot spot ne anlamageliyor.
Ekran kartının en sıcak olduğu bölge.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.