MSI RX 5700 XT Gaming X vs MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio

Herkese iyi forumlar. PC topluyorum. Sadece ekran kartım kaldı. İki ekran kartı arasında kaldım.

Hangisi alsam? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Testlerde rx 5700 xt gaming x bazı oyunlarda önde görünüyor. Hala kararsızım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence bu modeli al. RTX 2070 süper modele göre yaklaşık 1000TL kâr edersin. 23 eylülde stoklara girecek. AMD kartlar için en iyi marka sapphiredir ve markanın en üst modeli de Nitro+ modeli.

Testlerde rx 5700 xt gaming x bazı oyunlarda önde görünüyor. Hala kararsızım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD şu driver ları düzgün çıkarsa hepsinde geçecek de sayılı oyunda geçiyor.

MSI marka kullanmanız, ekran kartınız da MSI harici bir marka kullanamaz demek değildir.

Benim tavsiye edeceğim model, RX 5700XT olurdu. İkisi de başa baş denebilecek kartlar ama aradaki fiyat farkı okdukça fazla. RX modeli biraz daha uygun.

Ray Tracing, henüz yaygın bir teknoloji değil. Olmaması bir şey kaybettirmez şu an için. NVIDIA, GTX 1060 ve sonrası kartlar için yaptığı güncelleme ile nasıl Ray Tracing'i getirdiyse AMD de benzer bir şey yapacaktır diye umuyorum.

MSI marka kullanmanız, ekran kartınız da MSI harici bir marka kullanamaz demek değildir.
Katılıyorum. Asus anakart MSI ekran kartı Corsair RAM Cooler Master kasa kullanıyorum. Bir sorun yok.

Şimdi fark ettim Dual channel RAM kullanmam dışında aynı markadan iki ürünüm yok. Buna monitör ve ekipman da dahil 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı