H hayallerim var Hectopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 361 Çözümler 1 22 Eylül 2019 #1 Vatan'da 2800 TL'ye satılıyor bu fiyata alınır mı yoksa 3100 TL'ye Sapphire Pulse mu alayım?
T Tunahan Deniz Centipat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 7 22 Eylül 2019 #2 Alabilirsiniz, sıkıntı olmaz. Unutmayın, Sapphire direkt AMD partneri. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2019
mehmet.bilen Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 706 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 22 Eylül 2019 #3 MECH ürününün termal pad'lerini beğenmeyenler olmuş. Aceleniz yoksa biraz bekleyin. MECH inceleyen sayfalar neler diyor görmüş olursunuz.
MECH ürününün termal pad'lerini beğenmeyenler olmuş. Aceleniz yoksa biraz bekleyin. MECH inceleyen sayfalar neler diyor görmüş olursunuz.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.919 Makaleler 6 Çözümler 30 22 Eylül 2019 #4 Mech'i bilmiyorum ama Evoke olan versiyonunda thermal pad sorunu vardı. Önerim Sapphire markası olur AMD kartlarda.
Mech'i bilmiyorum ama Evoke olan versiyonunda thermal pad sorunu vardı. Önerim Sapphire markası olur AMD kartlarda.
mehmet.bilen Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 706 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 22 Eylül 2019 #5 Silinen üye dedi: Mech'i bilmiyorum ama Evoke olan versiyonunda thermal pad sorunu vardı. Önerim Sapphire markası olur AMD kartlarda. Genişletmek için tıkla... Therman pad sorunu MECH sürümünde değil mi ?
Silinen üye dedi: Mech'i bilmiyorum ama Evoke olan versiyonunda thermal pad sorunu vardı. Önerim Sapphire markası olur AMD kartlarda. Genişletmek için tıkla... Therman pad sorunu MECH sürümünde değil mi ?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.919 Makaleler 6 Çözümler 30 22 Eylül 2019 #6 mehmet.bilen dedi: Therman pad sorunu MECH sürümünde değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır Evoke serisinde. VRM'lere çok küçük geliyor ve 95 derecelere çıkıyordu testlerde.
mehmet.bilen dedi: Therman pad sorunu MECH sürümünde değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır Evoke serisinde. VRM'lere çok küçük geliyor ve 95 derecelere çıkıyordu testlerde.