VenoIvI Hectopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2019 #11 16986 dedi: Ağustos ortalarında 5700'ün özel soğutmalı modelleri çıkacak ya onları bekleyin ya da şimdiden 2070 Armor alın. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada kdv indiriminden faydalanıp almak istedim .Bekleme ihtimalini düşünmüyor değilim.Sanki bekleyip 5700xt almak daha mantıklı geliyor.
16986 dedi: Ağustos ortalarında 5700'ün özel soğutmalı modelleri çıkacak ya onları bekleyin ya da şimdiden 2070 Armor alın. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada kdv indiriminden faydalanıp almak istedim .Bekleme ihtimalini düşünmüyor değilim.Sanki bekleyip 5700xt almak daha mantıklı geliyor.
VenoIvI Hectopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2019 #12 Ömer Murat KARACA dedi: 5700XT alacaksanız daha ucuza var. Yukko.com www.yukko.com Genişletmek için tıkla... Açıkçası MSI varken SAPPHIRE marka almak mantıklı gelmiyor.
Ömer Murat KARACA dedi: 5700XT alacaksanız daha ucuza var. Yukko.com www.yukko.com Genişletmek için tıkla... Açıkçası MSI varken SAPPHIRE marka almak mantıklı gelmiyor.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2019 #13 VenoIvI dedi: Açıkçası MSI varken SAPPHIRE marka almak mantıklı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... İçlerindeki soğutma sistemi aynı zaten. Ha MSİ ha Sapphire çok bir şey fark etmez diye düşünüyorum.
VenoIvI dedi: Açıkçası MSI varken SAPPHIRE marka almak mantıklı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... İçlerindeki soğutma sistemi aynı zaten. Ha MSİ ha Sapphire çok bir şey fark etmez diye düşünüyorum.
B Blackboss2pac Decapat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 14 17 Temmuz 2019 #14 thermal throttling yaşama ihtimalin yüksek referans sürümde.En az 3 4 yıl kullanıcağını varsayarsak kartı biraz daha beklesen fayda sağlarsın
thermal throttling yaşama ihtimalin yüksek referans sürümde.En az 3 4 yıl kullanıcağını varsayarsak kartı biraz daha beklesen fayda sağlarsın