O zaman alsın ama bu ekran kartı 1 kere alınıyor 2 ay sonra olurda driver kaynaklı problemler devam ederse sıkıntı çıkabilir.
Eğer bütçen varsa 2070 al rahat ol derim.
Sapphire ekran kartı alamam uluslararası garantisi yok diye biliyorum herhangi bir problem de elimde kalır msı ürünlerinin en azından 1 sene garantisi var.
Sapphire ekran kartı alamam uluslararası garantisi yok diye biliyorum herhangi bir problemde elimde kalır MSI ürünlerinin en azından 1 sene garantisi var.
Uluslararası garanti istiyorsan Evga almalısın. Geçenlerde forumdan bir arkadaş yurt dışından MSI ekran kartı almıştı fakat kart bozulunca yetkili servis hiç yüzüne bile bakmadı. Üstelik kart daha 8 aylıktı. Ayrıca MSI'ın Türkiye yetkili servisi olan Servis Point hakkında olumlu yorum yok.
Uluslararası garanti istiyorsan Evga almalısın. Geçenlerde forumdan bir arkadaş yurt dışından MSI ekran kartı almıştı fakat kart bozulunca yetkili servis hiç yüzüne bile bakmadı. Üstelik kart daha 8 aylıktı. Ayrıca MSI'ın Türkiye yetkili servisi olan Servis Point hakkında olumlu yorum yok.
Yurt dışından tanıdığım ile kart getiriyorum fakat MSI RX 5700XT evoke OC ile RTX 2070 Armor arasında seçim yapmak da zorlanıyorum.
RX 5700 evoke OC versiyonun fiyatı 440 Euro.
RTX 2070 Armor ise 490 Euro.
Bir de MSI RX5700 XT Mech versiyonu var o da 430 Euro onun farkı ne bilmiyorum.
Sizce hangisini seçmeliyim işlemci olarak da Ryzen 3600 düşünüyorum.
Biraz baktım da dizüstü bilgisayarlara garanti sunuyorlar fakat OEM ürünlerin garantisi yok. Kartı getirecek kişi internet üzerinden Amazon'dan alsın, ürün bozulursa Amazon ile iletişime geçersin onlar yardımcı oluyor.