Monitörünüz 144 Hz mi? Eğer öyleyse şu an sistemsel bir bug var ve boşta 50 derece olması normal. Yükteki değerler zaten gayet iyi.
Çok önemli bir sorun değil. Kartınıza zarar vermez, endişelenmenize gerek yok. İlla düzeltmek istiyorum derseniz monitörü 143 Hz'e çekmek gibi bir workaround mevcut şu an.
Gaming App veya Dragon App'teki MSI Frozr özelliği aktifse 50 dereceye kadar fanlar çalışmaz. Bu yüzden ekran kartının yüksüz sıcaklığı 40-50 derecelerde olabilir. Bu durum normaldir. İsterseniz Frozr özelliği iptal edersnizi veya Afterburner'da yeni bir fan açılşma grafiği oluşturabilirsiniz.
Sürücü içinde %25 altına düşmemesi normal. Kapatıp açınca 0 devire düşürüyor sürücü. Afterburner ile fan ayarı yapın. Ayrıca termal macun işine girmeyin, girerseniz çıkamazsınız gerek de yok zaten.
Sürücü içinde %25 altına düşmemesi normal. Kapatıp açınca 0 devire düşürüyor sürücü. Afterburner ile fan ayarı yapın. Ayrıca termal macun işine girmeyin, girerseniz çıkamazsınız gerek de yok zaten.
Ekranı 60Hz yaptım ve sıcaklık birden buralara düştü. 144Hz yaptığımda tekrar eski sıcaklığına geri yükseliyor bu kadar fark ettirdiğini şimdi öğreniyorum.
Sonradan eklemişsiniz. Bir kart 50 derecede çalışıyor diye mining kartlardan farksız diyemeyiz, sorun da çözüldü zaten. Aklınızda bulunsun. Çipin çalışma saatiyle sıcaklık farklı şeyler.
Sonradan eklemişsiniz. Bir kart 50 derecede çalışıyor diye mining kartlardan farksız diyemeyiz, sorun da çözüldü zaten. Aklınızda bulunsun. Çipin çalışma saatiyle sıcaklık farklı şeyler.