MSI RX 5700XT MECH OC FurMark skoru X8 MSAA'da 10 FPS

Daha fazla  
Erkan kartım 2 veya 3 aylık bir FurMark testi yaptım. Bugün sonuçlar bana düşük gibi geldi.
GPU scores database bu normal 2K skoru.

Ama 2K'da 8X MSAA açınca stres testinde 10 ile 20 FPS arasında kalıyor. Bunun sebebi nedir? Erkan kartımı garantiye göndermeli miyim bu aralar zaten sürekli "video scheduler internal error" mavi ekranına düşüyordum. Güvenli modda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkan kartım 2 veya 3 aylık bir FurMark testi yaptım. Bugün sonuçlar bana düşük gibi geldi.
GPU scores database bu normal 2K skoru.

Ama 2K'da 8X MSAA açınca stres testinde 10 ile 20 FPS arasında kalıyor. Bunun sebebi nedir? Erkan kartımı garantiye göndermeli miyim bu aralar zaten sürekli "video scheduler internal error" mavi ekranına düşüyordum. Güvenli modda.
Benzer sorunları ben de yaşıyorum. MSAA kapattığımda normal 100fps oluyor ama 8X MSAA yaptığımda FPS 17 civarına düşüyor. Oyun içi FPS droplar da oluyor. Arada PC kendini yeniden başlatıyor. Ben de ne yapıcağımı bilmiyorum konu açmıştım ama yardımı olmadı ne yazık ki...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı