MSI RX 580 8 GB Armor Nasıl?

Bende Zalman Z3 Plus kullandım dostum o çıkardığın parça ekstra fan takmak için
En azından ben öyle biliyorum
Evet öyle, ben de o amaçla kullabilirim diye düşünüyordum. Ama olmaz ise o aparatı alabilirim . Sizce nasıl bir kasa, ben PSU olmadan uygun fiyattan aldım ama, yakın zamanda değişmem gerekir mi?

Evet öyle, ben de o amaçla kullabilirim diye düşünüyordum. Ama olmaz ise o aparatı alabilirim . Sizce nasıl bir kasa, ben PSU olmadan uygun fiyattan aldım ama, yakın zamanda değişmem gerekir mi?

2015'ten 2019'a getirdi beni kasa. Yaptığım hata fx serisi işlemci almaktı, ama o zamanlar o bütçeyle yapabileceğim başka bir şey yoktu Şuan kasa sağlam, fanlarda bir sorun yok fakat ayakların 2'si kırıldı, tekrar yapıştırdım (en az 3 kere). Ayaklar çok dandik dikkat etmelisin.

Teşekkür ederim, ben çok ucuz bir fiyattan aldığım için(4 fan var ) sistemi bu kasaya taktım. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. FX serisini bilmiyorum ben açıkçası.

Ara ara oluyor. Ancak herhangi bir sorun olmuyor benim için, eski laptopumda vuuuuu sesine alıştığım için olabilir
Hangi kasayı kullanıyorsunuz hocam, hava akışının iyi olduğu bir kasa önerisi istiyorum, pubgde bile 75 derece iyi yani.

1676TL'ye aldığım kart ne hale geldi arkadaşlar şuanki fiyatına bakarmısınız iyi ki zamanında almışım. Isınma sorunu da olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…