Wega Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 128 Yer İstanbul Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #11 FalconPolat dedi: Düşünmek yerine kesin bir cevap versen? Hani gerçekten Sapphire 590 kullanıp bu yorumu atsaydın neyse. Genişletmek için tıkla... Gerçekten Sapphire kullanmayıp soğutması kötü diyenlenler bitiriyor beni ya.
FalconPolat dedi: Düşünmek yerine kesin bir cevap versen? Hani gerçekten Sapphire 590 kullanıp bu yorumu atsaydın neyse. Genişletmek için tıkla... Gerçekten Sapphire kullanmayıp soğutması kötü diyenlenler bitiriyor beni ya.
kajadere Kilopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 165 5 Mayıs 2019 #12 Akın Açıkgöz dedi: Sapphire modelini kullanıyorum ve öneririm. Genişletmek için tıkla... işlemcini ve anakartını söyleyebilirmisin ?
Akın Açıkgöz dedi: Sapphire modelini kullanıyorum ve öneririm. Genişletmek için tıkla... işlemcini ve anakartını söyleyebilirmisin ?
Wega Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 128 Yer İstanbul Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #13 kajadere dedi: işlemcini ve anakartını söyleyebilirmisin ? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle işlemci olarak Ryzen 5 2600 almalısın. Anakart olarak B450 bir anakart alsan işi görür üstelik Bios Update yapmana gerek yok.
kajadere dedi: işlemcini ve anakartını söyleyebilirmisin ? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle işlemci olarak Ryzen 5 2600 almalısın. Anakart olarak B450 bir anakart alsan işi görür üstelik Bios Update yapmana gerek yok.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.502 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #14 kaan16 dedi: Eski armor derken? Bu ekran kartı kısa zaman önce çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Soğutması eski tasarım kastım o. Bence başarısız alınmamalı.
kaan16 dedi: Eski armor derken? Bu ekran kartı kısa zaman önce çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Soğutması eski tasarım kastım o. Bence başarısız alınmamalı.
kajadere Kilopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 165 6 Mayıs 2019 #15 Wega dedi: Kesinlikle işlemci olarak Ryzen 5 2600 almalısın. Anakart olarak B450 bir anakart alsan işi görür üstelik Bios Update yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Asus tuf b 450m plus gaming iş görür ozaman
Wega dedi: Kesinlikle işlemci olarak Ryzen 5 2600 almalısın. Anakart olarak B450 bir anakart alsan işi görür üstelik Bios Update yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Asus tuf b 450m plus gaming iş görür ozaman
oldschoolplayer Kilopat Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2019 #16 Sapphire tabiki . Nitronun soğutması gayet iyi. Backplate mevcut.
4minorkinq Decapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 57 8 Temmuz 2019 #17 ekran kartını aldınızmı ? msi mi aldınız
Zzxxyusufxxzz Centipat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 2 12 Aralık 2019 #18 Şuan daha yeni aldığım sapphire rx 590 modeli var cs go da ekran kararıp gidiyor bende acaba ekran kartı ile mi ilgili dedim bende konuya bakıyodum bence sapphire iyi değil msi tercih etsem sorun yaşar mıyım
Şuan daha yeni aldığım sapphire rx 590 modeli var cs go da ekran kararıp gidiyor bende acaba ekran kartı ile mi ilgili dedim bende konuya bakıyodum bence sapphire iyi değil msi tercih etsem sorun yaşar mıyım
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.691 Makaleler 21 Çözümler 99 12 Aralık 2019 #19 Her kartta sorun yaşayabilirsin, o sorun her kartta yaşanabiliyor.