Çözüldü MSI RX 590 WattMan hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ata Sevdikk

Hectopat
Herkese iyi Sosyaller arkadaşlar. Etimle kemiğimle şu karttan soğuduğum günlerde sizlerden yardım istiyorum. FIFA 23 oynarken sabit 75 FPS alırken sıcaklık 65 dereceyi gösterirken önce ekranda bozulma, oyunda bozulma ardından da donma yaşıyorum. CS oynarken sorun yok 250-300 FPS'ler ama bazı oyunlara gelince şu donma probleminden ötürü 20 dk oynayamıyorum. Radeon Boost açık kullanıyorum.

Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. Etimle kemiğimle şu karttan soğuduğum günlerde sizlerden yardım istiyorum. FIFA 23 oynarken sabit 75 FPS alırken sıcaklık 65 dereceyi gösterirken önce ekranda bozulma, oyunda bozulma ardından da donma yaşıyorum. CS oynarken sorun yok 250-300 FPS'ler ama bazı oyunlara gelince şu donma probleminden ötürü 20 dk oynayamıyorum. Radeon Boost açık kullanıyorum.

Ekran kartı yavaş yavaş gidiyorum diyor sanki.

Son düzenleme:
Çözüm
Hala sorun yoksa çözüm olarak işaretler misin ? Aynı hatayı alanlara da yardımcı olmuş oluruz.
tabii, tekrardan sana da teşekkür ederim dostum.

22.5.2 sitesinde yok ama 22.5.1 var. Şu anda kuruyorum deneyeceğim.

@Ekselansce oldu, gerçekten oldu. Herhangi bir problem yaşamadım sabit FPS ile oynayabiliyorum.
Şaka gibi ama dün yüksek ayarlarda sabit fps ile oynayabildiğim oyunda bugün tekrardan bir hata aldım ve oyundan attı. Beraberinde oyuna her girişimde 20 FPS'i geçemiyorum. Deliricem artık.

Son düzenleme:
Tabii, tekrardan sana da teşekkür ederim dostum.

Şaka gibi ama dün yüksek ayarlarda sabit FPS ile oynayabildiğim oyunda bugün tekrardan bir hata aldım ve oyundan attı. Beraberinde oyuna her girişimde 20 FPS'i geçemiyorum. Delireceğim artık.

Dediğim gibi kart yavaş yavaş gidiyorum diyor bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı