kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Temmuz 2023 #11 Captain HnS dedi: 1 yıl daha var yaklaşık olarak. Genişletmek için tıkla... O zaman riske atmaya gerek yok, garantili kartı al.
Captain HnS dedi: 1 yıl daha var yaklaşık olarak. Genişletmek için tıkla... O zaman riske atmaya gerek yok, garantili kartı al.
Captain HnS Decapat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Temmuz 2023 #12 kino dedi: O zaman riske atmaya gerek yok, garantili kartı al. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık çok problem olmaz sanırım Sapphire daha fazla ısınıyor ama garantili tabii ki.
kino dedi: O zaman riske atmaya gerek yok, garantili kartı al. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık çok problem olmaz sanırım Sapphire daha fazla ısınıyor ama garantili tabii ki.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Temmuz 2023 #13 Captain HnS dedi: Sıcaklık çok problem olmaz sanırım Sapphire daha fazla ısınıyor ama garantili tabii ki. Genişletmek için tıkla... Halledersin, çok kullanan var o kartı ciddi sıcaklık sorunlarıyla boğuşan görmedim.
Captain HnS dedi: Sıcaklık çok problem olmaz sanırım Sapphire daha fazla ısınıyor ama garantili tabii ki. Genişletmek için tıkla... Halledersin, çok kullanan var o kartı ciddi sıcaklık sorunlarıyla boğuşan görmedim.
Captain HnS Decapat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Temmuz 2023 #14 kino dedi: Halledersin, çok kullanan var o kartı ciddi sıcaklık sorunlarıyla boğuşan görmedim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kafamdaki soru işaretledi çözüldü diyebilirim.
kino dedi: Halledersin, çok kullanan var o kartı ciddi sıcaklık sorunlarıyla boğuşan görmedim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kafamdaki soru işaretledi çözüldü diyebilirim.
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #15 Captain HnS dedi: Sapphire kartın 2024'ün yaz mevsimine kadar garantisinin devam ettiği söyleniyor. 1 yıl daha var yaklaşık olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam garantiye gerek kalmaması daha iyidir inanın bana.
Captain HnS dedi: Sapphire kartın 2024'ün yaz mevsimine kadar garantisinin devam ettiği söyleniyor. 1 yıl daha var yaklaşık olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam garantiye gerek kalmaması daha iyidir inanın bana.
Captain HnS Decapat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Temmuz 2023 #16 noXtenn dedi: Hocam garantiye gerek kalmaması daha iyidir inanın bana. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI evet soğutma bakımında öyle Aslında MSI almak daha mantıklı geliyor bana açıkçası ama garanti olayı biraz kafa kurcalıyor gibi.
noXtenn dedi: Hocam garantiye gerek kalmaması daha iyidir inanın bana. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI evet soğutma bakımında öyle Aslında MSI almak daha mantıklı geliyor bana açıkçası ama garanti olayı biraz kafa kurcalıyor gibi.
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #17 Captain HnS dedi: Hocam MSI evet soğutma bakımında öyle aslında MSI almak daha mantıklı geliyor bana açıkçası ama garanti olayı biraz kafa kurcalıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI alın geçin Sapphire alırsanız başınızı dertten çıkartmaz.
Captain HnS dedi: Hocam MSI evet soğutma bakımında öyle aslında MSI almak daha mantıklı geliyor bana açıkçası ama garanti olayı biraz kafa kurcalıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI alın geçin Sapphire alırsanız başınızı dertten çıkartmaz.