MSI RX 6650 XT alınır mı?

Talhad

Femtopat
Yer
Yozgat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
Gigabyte B450M S2H
Corsair 3000 mhz 16 GB
Zotac 4060Tİ 16 GB
Akasa Viper Kule tipi soğutucu
Sharkoon M25 - White Kasa
Rampage 600w 85+ Bronze PSU
Lenovo Y27-30 180Hz İPS panel Monitör
Rampage KB-R211 Prime Red Switch Klavye
Rampage SMX -R13 Mouse
Arkadaşlar merhaba şu an halihazırda Ryzen 5 5600 işlemci ve RX 570 4 GB kullanıyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum bu ekran kartı 1080p de üzer mi? Yeni 165 Hz monitör aldım kart bazen hata verip PC'yi resetliyor ben de kart arayışına başladım. Şu an 7779 TL'ye değer mi? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

O fiyata alınmaz.

Bütçe çıkarsa;

İkinci el düşünürsen RX6800 çok iyi bir seçenek.

O fiyata alınmaz.

Bütçe çıkarsa;

Sıfır tercih edeceğim gibi maksimum bütçem budur hocam diğerleri beni bayağı aşıyor.

Sıfır alacaksan alınır.

Bütçen dahilinde 1080P'de üzmeyecektir.

Evet sıfır alacağım hocam teşekkür ederim.

O fiyata alınmaz.

Bütçe çıkarsa;

Hocam ikinci el RX 6800 bayağı mantıklı geldi VRAM'den dolayı bulabilirsem eğer bakacağım

Son düzenleme:
Sıfır tercih edeceğim gibi maksimum bütçem budur hocam diğerleri beni bayağı aşıyor.

Evet sıfır alacağım hocam teşekkür ederim.

Hocam ikinci el RX 6800 bayağı mantıklı geldi VRAM'den dolayı bulabilirsem eğer bakacağım
Sadece VRAM değil her açıdan daha mantıklı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece VRAM değil her açıdan daha mantıklı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet hocam haklısınız ikinci el olarak PowerColor 8000'e bir de Sapphire Pulse 8400'e buldum fiyatlar nasıl sizce yüksek mi alınır mı?

Evet hocam haklısınız ikinci el olarak PowerColor 8000'e bir de Sapphire Pulse 8400'e buldum fiyatlar nasıl sizce yüksek mi alınır mı?
Powercolor'un Red Devil modeliyse düşünmeden alın. Gerçi Hellhound falansa bile düşünmeden alabilirsiniz, Pulse'a göre her türlü daha iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı