MSI RX 6650XT Mesh Amazon'dan 6400 TL'ye alınır mı?

mutlu7

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an kulandığım GTX 1650 Super ekran kartını MSI RX 6650XT Mesh kartına değiştirmek istiyorum. Sizce 6400 TL'ye Amazon'dan mantıklı olur mu?

Merhaba arkadaşlar. Şu an kulandığım GTX 1650 Super ekran kartını MSI RX 6650XT Mesh kartına değiştirmek istiyorum. Sizce 6400 TL'ye Amazon'dan mantıklı olur mu?
Sıcaklık sorunu yaşarsın ama fiyatı iyi olduğu için alınabilir.

Hafta da 1 gün oyun oynamak.Arada Netflixden film seyretmek için alıyorum.Öyle extrem Gamer değilim yani.Sıcaklık bu durumda sıkıntı yaratırmı?

Hafta da 1 gün oyun oynamak.Arada Netflixden film seyretmek için alıyorum.Öyle extrem Gamer değilim yani.Sıcaklık bu durumda sıkıntı yaratırmı?
Hayır sorun olmaz, kasanızın soğutması yeterli ise hiçbir sorun yaşamazsınız.

Kasa corsair önde üçtane fan var Tepesinde 2 arkada1.İşlemci r5 5500 anakart msi b550 carbon wifi.corsair moduler 550 wat bronz psu.

Oyun olarak Fifa 2023,rdr2 gta5 asc vallahala mafia3 gibi oyunlar .

Alma çünkü. Sapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı
Kart çok azıcık daha güçlü %2-3. Fakat burada ekstra 400tl vereceğin şey VRAM'inin 10gb olması, Kartın pcie x16 olması ve 160bit olması (yani 1080P üstünde daha az performans kaybı yaşatıyor).
550W psu da kaldırıyor ayrıca.

Fiyat olarak neredeyse hiç fark yok sayılır.Kart gerçekten güzelmiş.Şimdi bana çok mantıklı geldi.

Peki siz değerli yorumcu arkadaşlara birde son kez şunu sormak isterim.Model fark etmeden,sapphire pulse mi Msi Mesh mi?Hangi Model beni bi 4 sene taşır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…