MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2020 #21 Ege Kurnaz dedi: Önceki ekran kartımın (onboard GPU) Win 10 sürümünü de internette bulamıyorum. Lütfen acil yardım edin. Genişletmek için tıkla... Ben bunun için yardım ediyordum.
Ege Kurnaz dedi: Önceki ekran kartımın (onboard GPU) Win 10 sürümünü de internette bulamıyorum. Lütfen acil yardım edin. Genişletmek için tıkla... Ben bunun için yardım ediyordum.
E Ege Kurnaz Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2020 #22 MayCrasH dedi: Ben bunun için yardım ediyordum. Genişletmek için tıkla... Açıklamada yazmıştım. Yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın.
MayCrasH dedi: Ben bunun için yardım ediyordum. Genişletmek için tıkla... Açıklamada yazmıştım. Yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2020 #23 Sürücüsü kurulurken görüntü gidip gelmiyor ise veya mavi ekran veriyor ise Ekran kartı arızalı olabilir, ben APU için yardım ediyordum, kusura bakmayın.
Sürücüsü kurulurken görüntü gidip gelmiyor ise veya mavi ekran veriyor ise Ekran kartı arızalı olabilir, ben APU için yardım ediyordum, kusura bakmayın.