MSI RX5500 GAMING X değişimi

mertkoc58

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an elimde MSI RX5500 GAMING X 8 GB mevcut fakat oyunlarda WattMan hatası alıyorum. Oyun oynayamıyorum, Vatan Computer'den almıştım. Garantisi duruyor, bunu acaba NVIDIA bir ekran kartı ile değiştirirler mi?

Wattman hatasını çözmeyi denediniz mi ilk olarak? Undervolt veya ek voltaj verip çekirdek hızlarını azaltma vb. olaylar ile çözülebiliyor genelde.

MSI Radeon RX5500 GAMİNG X 8 GB DDR6

Sapphire Pulse 5500 XT 8 GB kullanıyorum bu tarz bir sorun yaşamadım hiç ama sanıyorum MSI, Gaming X modelinde bu karta abartı frekans vermiş sorun çıkıyor. Onu çözen birisi vardı burada ama unuttum adını şimdi.

Sapphire Pulse 5500 XT 8 GB kullanıyorum bu tarz bir sorun yaşamadım hiç ama sanıyorum MSI, Gaming X modelinde bu karta abartı frekans vermiş sorun çıkıyor. Onu çözen birisi vardı burada ama unuttum adını şimdi.

Ya sorunum tam olarak şöyle LoL oynarken bir sorunum yok fakat CS:GO Valorant Fortnite PES2020 gibi oyunlara girince ekranım kitleniyor ve tek çözüm yolum reset atmak oluyor.

Ya sorunum tam olarak şöyle LoL oynarken bir sorunum yok fakat CS:GO Valorant Fortnite PES2020 gibi oyunlara girince ekranım kitleniyor ve tek çözüm yolum reset atmak oluyor.

Radeon Software ayarların şu şekilde duruyor mu bir kontrol eder misin?

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı