MSI RX5500 GAMING X değişimi

mertkoc58

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an elimde MSI RX5500 GAMING X 8 GB mevcut fakat oyunlarda WattMan hatası alıyorum. Oyun oynayamıyorum, Vatan Computer'den almıştım. Garantisi duruyor, bunu acaba NVIDIA bir ekran kartı ile değiştirirler mi?

Wattman hatasını çözmeyi denediniz mi ilk olarak? Undervolt veya ek voltaj verip çekirdek hızlarını azaltma vb. olaylar ile çözülebiliyor genelde.

WattMan hatasını çözmeyi denediniz mi ilk olarak? Undervolt veya ek voltaj verip çekirdek hızlarını azaltma vb. olaylar ile çözülebiliyor genelde.

Bilgisayar hakkında pek bilgim yok açıkcası undervolt yapmayı falan hiç bilmiyorum detaylı olarak yardımcı olur musunuz acaba.

Bilgisayar hakkında pek bilgim yok açıkcası undervolt yapmayı falan hiç bilmiyorum detaylı olarak yardımcı olur musunuz acaba?
RX5500 nereden buldunuz acaba? RX5500 XT olabilir mi? RX5500 hakkında video veya makale hiç görmedim çünkü.

Ya sorunum tam olarak şöyle LoL oynarken bir sorunum yok fakat CS:GO Valorant Fortnite PES2020 gibi oyunlara girince ekranım kitleniyor ve tek çözüm yolum reset atmak oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…