MSI RX5500 XT alınır mı?

Tadashi00

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Kullananlar var mı bu kartı, ısınıyor mu veya fiyatına göre iyi mi, bilgi verebilir misiniz? Benim sistemim için iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Core i5-9600K MSI MAG Z390 Tomahawk Corsair Vengeance 32 GB DDR4 3000 MHz RAM
GTX1050 Ti OC EDITION GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce Ekran Kartı
Samsung 500 GB M.2 SSD LG 24" Full HD IPS LED MONİTÖR COOLER MASTER NEPTON 120XL SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

Bu sistemde mi yükseltme yapacaksınız? Alınabilir,bütçeniz varsa 1660S almanız daha mantıklı olacaktır.
İkinci el düşünüyor musunuz?

Ağırlıklı oynadığınız oyunlarda hangi kart daha yüksek performans veriyorsa bütçe dahilinde buna karar vermenizi öneririm. 5500XT MECH güzel kart ancak bence asla fiyatını hak etmiyor. AMD son kartlarda garip bir pazarlama stratejisi içerisinde çözemedim.

Yani Inno3D GeForce GTX1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı şu kart ile 5500XT neredeyse kafa kafaya ancak arada 250TL civarı fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İnsan düşünmüyor da değil aradaki farka değer mi? AMD severim, hem işlemci hem ekran kartı ama piyasada Inno 3D 1650S kartı 1300TL altında iken ne 5500XT ne RX580 gibi kartlar alınır (bence).

Intel Core i5-9600K MSI MAG Z390 Tomahawk Corsair Vengeance 32 GB DDR4 3000 MHz RAM
GTX1050 Ti OC EDITION GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce Ekran Kartı
Samsung 500 GB M.2 SSD LG 24" Full HD IPS LED MONİTÖR COOLER MASTER NEPTON 120XL SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

Bu sistemde mi yükseltme yapacaksınız? Alınabilir,bütçeniz varsa 1660S almanız daha mantıklı olacaktır.
İkinci el düşünüyor musunuz?
Evet bu sistem için alacağım. Hayır ikinci el düşünmüyorum.
Ağırlıklı oynadığınız oyunlarda hangi kart daha yüksek performans veriyorsa bütçe dahilinde buna karar vermenizi öneririm. 5500XT MECH güzel kart ancak bence asla fiyatını hak etmiyor. AMD son kartlarda garip bir pazarlama stratejisi içerisinde çözemedim.

Yani Inno3D GeForce GTX1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı şu kart ile 5500XT neredeyse kafa kafaya ancak arada 250TL civarı fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İnsan düşünmüyor da değil aradaki farka değer mi? AMD severim, hem işlemci hem ekran kartı ama piyasada Inno 3D 1650S kartı 1300TL altında iken ne 5500XT ne RX580 gibi kartlar alınır (bence).

Sizce bende ki işlemciye o ekran kartı darboğaz yapmaz mı?

Evet bu sistem için alacağım. Hayır ikinci el düşünmüyorum.

Sizce bende ki işlemciye o ekran kartı darboğaz yapmaz mı?
Tabiki de yapmaz. O işlemcinin RTX 2080'e kadar yolu var yeterli oc yapılırsa ve 4K çözünürlük olursa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı