MSI RX570 için uygun sistem önerisi

Forumlarda araştırdığıma göre genelde bu ekran kartına AMD 1600 AF'yi öneriyorlar onun için bunu seçmiştim, PSU konusunda da biraz yüksek tutmak istedim çünkü ileride RAM takviyesi ve ekran kartı yükseltme yapabilirim diye düşündüm onun için 700W takmayı düşündüm, 650W'a mı düşüneyim?

Ekran kartı yükseltmesi düşünüyorsanız ryzen 5 1600 yetersiz gelecektir. 650 Watt haydi haydi yeter.

O zaman Ryzen 5 2600 mü alsam daha sonra erkan kartı yükseltme için?

Yükseltmeden kastınız nedir ? Ne derecede bir yükseltmeden bahsediyorsunuz ? RTX 3060 Ti gibi bir yükseltmemi kastınız?

Bu sistemi birkaç sene kullanmayı düşünüyorum sonra bir ekran kartı yükseltme yapabilirim o zamana kadar 3060 Ti fiyat olarak düşerse belki yoksa 2060 Ti falan takabilirim tam olarak bende bilmiyorum.
Yani şu an kafamda tam bir istediğim ekran kartı yok.

RTX 2060 Ti yok hocam. Neyse, eğer ryzen 5 2600 gibi bir işlemci alıyorsanız bu ölü yatırım olur. Hele ekran kartını yükseltmek isteyen birisi için. Mümkün değil o işlemci o tür ekran kartlarını kaldıramaz. ryzen 5 3600 alın onun yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…