MSI RX570 kare kutucuklar

KaptanBey

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Gemi Kaptanı
Selam dostlar, geçtiğimiz yaz İtopya'dan bir sistem satın aldım, ilk başlarda bir sorun yoktu ancak şu sıralar nadir olarak bilgisayarımı açtığımda masaüstü geldiğinde ekte görüldüğü gibi ekran kutucuklar ile doluyor ve bilgisayar kilitleniyor, hiçbir şeye basamıyorum, sistemi güç düğmesi üzerinden yeniden başlatınca sorun düzeliyor. Sorun ekran kartından diye düşünüyorum, kendim yapabileceğim bir çözüm yolu var mı acaba? Garantiye vermem gerekiyorsa sadece ekran kartı olarak itopya.com'a garanti için gönderebilir miyim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli mod ile bilgisayarı başlatıp DDU ile ekran kartı sürücüsünü siler misiniz? Dönüştürücü mü kullanıyorsunuz?

RAM'leri ve ekran kartını sök bir silgi ile soketlerini güzelce sil tak sorun devam ederse ekran kartını hemen garantiye yolla.

RX 470 kullanıyorum, arada sırada bende de oluyor bu arıza... ama çok nadiren gerçekleşiyor...

csgo da 270 den aşağı almadigim FPS şu sıralar anlık droplar haline geldi ve bu can sıkıcı oldu. Acaba bu sorun yüzünden mıdır?
Evet dönüştürücü kullanıyorum. HDMI to VGA
Başka monitörde deneyemedim.
WattMan uyarısı almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…