MSI RX580 4 GB Gaming X vs MSI GTX 1060 Gaming X 6G

Bencedesence

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler lütfen sadece içeriğe uygun cevap verin 2 side değil şu daha iyi bunu al şunu al tarzı değil işini bilen arkadaşlardan ricam bu 2 ekran kartı modeline aynı paraya ulaşabilme imkanım var sizce hangisini tercih etmeliyim neden bir yardımcı olursanız çok sevinirim çok kararsızım? Aynı bütçeye farklı kart önersi veya daha iyi kart önerisi tavsiyesi istemiyorum lütfen soruya cevap verecek arkadaşlar yazsın

Bu kartlardan herhangi birini 3000 liraya alacaksanız başka öneririz zaten. Bütçe belirtin. Daha iyi aynı fiyata varsa yollarız.

1060 6GB daha mantıklı olur. VRAM ve sürücü desteği konusunda gayet iyi. Wattman gibi sorunları yaşama ihtimalin de yok

Performans olarak benzerler o konuda kesin olarak bu iyi diyemem.

Hocam bütçe önemsiz, ikisi de aynı para başka bir kart almayacağım. Sadece bunlar farz edelim. Kartların 2'sini de 25 TL'ye alıyorum, hangisini almalıyım? Soru bu.
Yardımcı olmaya çalışıyorum sadece belki o fiyata daha iyi kartlar vardır diye ama neyse kendi bildiğiniz yoldan gidin iyi günler.

1060 6 GB daha mantıklı olur. VRAM ve sürücü desteği konusunda gayet iyi. WattMan gibi sorunları yaşama ihtimalin de yok

Performans olarak benzerler o konuda kesin olarak bu iyi diyemem.

Yorum için çok teşekkür ediyorum bende %70 1060 taraftarıyım ama bir fikir almak istedim. Oyun testlerinde gördüğüm kadarıyla RX580 8-10 FPS fazlası verebiliyor ama yine de emin olamadım.

Bak bu kartların fiyatını söylersen sana daha iyisini önerebiliriz aynı fiyata daha iyi performans almak varken neden daha az performans alan bir kart alasın ki bu 2 kart arasından da 1060.

Bu 2 kart arasından da 1060. kısmı için teşekkür ediyorum ondan önceki yazdıklarınızı görmezden geliyorum alıntı yaptığınız yorumda söylediğim gibi soru belli

Teşekkür ediyorum, yardım severliğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum. Kartların ikisine de ücret ödemeyeceğim. Hangi kartı seçersem o karta ulaşacağım. Seçeneklerim ise sadece bu 2 kart o yüzden ısrarla 2 kart arasındaki seçimime yardım olmanızı istedim. Yani durum bu, kısaca kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…