MSI RX580 ARMOR 8G aşırı ısınma sorunu

Kasanın kapaklarini açarsan ortalama 75 derece. Kasa kapalı ise ortalama 80 derece. Tabi bu değerler pung ultra ayarlarda denedim.

Kasanın kapaklarini açarsan ortalama 75 derece. Kasa kapalı ise ortalama 80 derece. Tabi bu değerler pung ultra ayarlarda denedim.
maalesef bende öyle değil pubg orta ayarlarda 89 dereceyi görüyorum. Sistem kendini kapatıyor ekranımda görüntü olmuyor fakat sesler gelmeye devam ediyor.

Çok riskli 89 derece. Bunun üstüne çıkarsa ekran kartını yakma durumu var.
Kasanın sirkülasyonu zayıf gibi sanki.

Çok riskli 89 derece. Bunun üstüne çıkarsa ekran kartını yakma durumu var.
Kasanın sirkülasyonu zayıf gibi sanki.
Banada öyle geliyor ama kasayı sıfır aldım vatandan, güzel bi çalışma yaparak tasarımını yaptım yani kasada güzel bi sirkülasyon olması için delikler yani. İşte bu yüzden de kasaya müdahele ettiğimde kasanın garanti dışı kalmasından korkuyorum maalesef. Monitördeki görüntü kapanıyor, ama sesler gelmeye hala devam ediyor ekran kartı kendini korumaya mı alıyor? Yoksa ekran kartında bi sıkıntı mı var anlamına geliyor?

Bende vatandan topladım sistemi. Kasa xigmatek astro. Gayet sirkülasyonu güzel. Muhtemelen ekran kartında sıkıntı olabilir. Bence garantiye gönderin. Kasaniz hangisi ?

Sorununuzu çözdünüz mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…