Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar şu anda görselde paylaştığım gibi ayarlar hiç ellemedim. Bu ekran kartının Afterburner ayarlarını bilen var mı? Veya bir değişlik yapmam gerekiyor mu yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Adsız.png 443,5 KB · Görüntüleme: 66 Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar şu anda görselde paylaştığım gibi ayarlar hiç ellemedim. Bu ekran kartının Afterburner ayarlarını bilen var mı? Veya bir değişlik yapmam gerekiyor mu yardımcı olur musunuz?
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 31 Aralık 2020 #2 Sıcaklık çok yükseliyorsa UV yapabilirsin. Eğer normalse elleme.
Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #3 Mike_Wazowski dedi: Sıcaklık çok yükseliyorsa UV yapabilirsin. Eğer normalse elleme. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık 3-4 saat oyun oynasam bile 55-60ı geçmiyor.
Mike_Wazowski dedi: Sıcaklık çok yükseliyorsa UV yapabilirsin. Eğer normalse elleme. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık 3-4 saat oyun oynasam bile 55-60ı geçmiyor.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 31 Aralık 2020 #4 Mehmet Çağrı Çetinkaya dedi: Sıcaklık 3-4 saat oyun oynasam bile 55-60ı geçmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman yapmanız gereken bir şey yok hocam ellemeyin dursun.
Mehmet Çağrı Çetinkaya dedi: Sıcaklık 3-4 saat oyun oynasam bile 55-60ı geçmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman yapmanız gereken bir şey yok hocam ellemeyin dursun.
Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #5 Mike_Wazowski dedi: O zaman yapmanız gereken bir şey yok hocam ellemeyin dursun. Genişletmek için tıkla... Peki power limitle veya başka birşeyleri yükseltsem fps artarmı daha iyi performans alırmıyım onu merak ediyorum hocam?
Mike_Wazowski dedi: O zaman yapmanız gereken bir şey yok hocam ellemeyin dursun. Genişletmek için tıkla... Peki power limitle veya başka birşeyleri yükseltsem fps artarmı daha iyi performans alırmıyım onu merak ediyorum hocam?