MSI RX580 Coil Whine Sorunu

SONSUZDAYAK

Kilopat
Daha fazla  
Kartı Nisan sonunda almıştım yeni sistem toplarken. Son 15 gündür tiz bir ses geliyor. Yük altındayken ses inanılmaz bir seviyeye çıkıyor. O da sıcak vantilatör çalıştırıyorum neredeyse onun sesini bastıracak kadar ince tiz bir ses oluyor. Overwatch ve PUBG oynuyorum. İlk başta problem PSU'da diye düşündüm kasanın dışına çıkartıp öyle çalıştırdım ses kasanın içinden gelmeye devam ediyor. Coil Whine olayını biraz araştırdım tiz sese bazı insanlar daha duyarlı oluyor sanırım. Benim ekran kartından gelen bu tiz ses oyunu başlatınca inanılmaz artıyor ve sabit bir şekilde oyunu kapatana kadar aynı frekans da gelmeye devam ediyor. Oyunu kapatınca gelmiyor zannettim fakat kasaya yaklaşıp iyice dinledim çok azda olsa geliyor boştayken bile. Belki de en başından beri bu sorun vardı ben fark etmedim. Kartı garantiye yollamalı mıyım? Bu madenciler Rx580 bırakmamışlar. İade deyip 3 ay bekletmesinler beni yenisini yollayacağız diye. Tam sistem imzada yazıyor. Tam yük altında 70 derece görüyor ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hic ugrasma hemen sahibindene koy sonucta coil whine donanimsal sorun sayilmiyor. 1800-2000 tl ya satarsin. 1060 yahut 1070 yaparsin karti. Servisten donene kadar beklemeye degmez. Bir de tabii kabul edecekler mi orasi slda belli degil. Kabul etseler degisim deseler kart veremeyecekler, para iadesi yapsalar satacagin paradan daha az olan fatura bedelini iade edecekler. Madenci icin o coil whine sesinin hic bir onemi yok zaten duymaz bile o sesi

Hocam bende de aynı sorun vardı benimki 'plus' modeliydi inanılmaz ses vardı bende götürdüm servise. Servis 1 ay içinde onay verdi ve gidip yeni rx 580 aldım. Ancak bunda da aynı sorun çıktı yine ses var sen bilirsin yani belki bende bir daha değiştirebilirim servise götürüp...

Hocam bende de aynı sorun vardı benimki 'plus' modeliydi inanılmaz ses vardı bende götürdüm servise. Servis 1 ay içinde onay verdi ve gidip yeni rx 580 aldım. Ancak bunda da aynı sorun çıktı yine ses var sen bilirsin yani belki bende bir daha değiştirebilirim servise götürüp...
Ekran kartını değiştirdiniz mi? Değiştirmediyseniz ses hala var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı