SONSUZDAYAK
Kilopat
Daha fazla
Kartı Nisan sonunda almıştım yeni sistem toplarken. Son 15 gündür tiz bir ses geliyor. Yük altındayken ses inanılmaz bir seviyeye çıkıyor. O da sıcak vantilatör çalıştırıyorum neredeyse onun sesini bastıracak kadar ince tiz bir ses oluyor. Overwatch ve PUBG oynuyorum. İlk başta problem PSU'da diye düşündüm kasanın dışına çıkartıp öyle çalıştırdım ses kasanın içinden gelmeye devam ediyor. Coil Whine olayını biraz araştırdım tiz sese bazı insanlar daha duyarlı oluyor sanırım. Benim ekran kartından gelen bu tiz ses oyunu başlatınca inanılmaz artıyor ve sabit bir şekilde oyunu kapatana kadar aynı frekans da gelmeye devam ediyor. Oyunu kapatınca gelmiyor zannettim fakat kasaya yaklaşıp iyice dinledim çok azda olsa geliyor boştayken bile. Belki de en başından beri bu sorun vardı ben fark etmedim. Kartı garantiye yollamalı mıyım? Bu madenciler Rx580 bırakmamışlar. İade deyip 3 ay bekletmesinler beni yenisini yollayacağız diye. Tam sistem imzada yazıyor. Tam yük altında 70 derece görüyor ekran kartı.
Son düzenleyen: Moderatör: