MSI RX580 overvolt sonrası siyah ekran

RX58000

Centipat
RX580 undervolt yapıyım derken MV yi arttırdım bir hata işte. Bilgisayarcıya götürdüm ekran kartında sorun var dedi. 1150 MVden 1275MV ye çektim dediğim gibi ekrana görüntü geliyor biraz bekleyince ekran siyah ekran oluyor ve klavyenin ışığı gidiyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Siz BIOS üzerinden işlem yaparak ekran kartı voltajını nasıl değiştirdiniz¿ Konunuzu hatırlıyorum, yaptığınız her şeyi baştan sona anlatır mısınız?
Bakın biosda overclok kısmında cpu performance boost kısmı vardı orda diyorduki Recep abi 1275 mV ye çekin diyordu bende çektim sonra tekrar normal ayara çektim sonra tekrar 1275 e çektim ekran kartı bozulmuş olabilirmi çünkü görüntü gidiyor.
Siz BIOS üzerinden işlem yaparak ekran kartı voltajını nasıl değiştirdiniz¿ Konunuzu hatırlıyorum, yaptığınız her şeyi baştan sona anlatır mısınız?
Cevap verirmisiniz diğer konumdada fotoğraf atabikirmisiniz dedim attım yine cevap gelmedi lütfen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…