MSI S270 alınır mı?

maes7rocompz

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek
Başlıkta yazdığım gibi, bilgisayarım SATA SSD destekliyor. Dönüştürücü kullanmak istemiyorum.

Başlıkta yazdığım gibi, bilgisayarım SATA SSD destekliyor. Dönüştürücü kullanmak istemiyorum.

BX500 1TB SATA SSD kullanıyorum tavsiye ederim bayağı memnunum. Dediğiniz model hakkında bilgim yok öneri olarak söyleyeyim dedim iyi günler hocam.

BX500 1TB SATA SSD kullanıyorum tavsiye ederim bayağı memnunum. Dediğiniz model hakkında bilgim yok öneri olarak söyleyeyim dedim iyi günler hocam.
Sağolun hocam benim bilgisayar için 500 gb kafi gibi hissettim zaten pek yaptığım birşey yok bütçem de 1500₺ şuan MSI’ya zam geldi Vatan Bilgisayar’da ne yapacağımı bilemedim.

Sağ olun hocam benim bilgisayar için 500 GB kafi gibi hissettim zaten pek yaptığım bir şey yok bütçem de 1500₺ şu an MSI'ya zam geldi Vatan Bilgisayar'da ne yapacağımı bilemedim.

Benim bu SSD'nin bütün seçenekleri var hocam, kişisel deneyimim için söylüyorum hiç üzmedi aşırı memnunum 500GB modeline bakabilirsiniz isterseniz Akakçe'de 1700 gösteriyor minimumu. Başka SSD kullanmadım açıkçası 600GB'si dolu şu an bende ve yavaşlama hiç yok sistemde durum böyle hocam son karar size ait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…