MSI servisi 5700XT Mech termal pad değişimi yapar mı?

TophPlays

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Elimde MSI 5700XT Mech OC model ekran kartı var. Isınma problemi olan bir kart olduğu malum. Bu yüzden kartı servise verdim. Gerek teknik servise verirken gerek ise daha sonra mail yoluyla sorunumu detaylıca anlattım. Merak ettiğim husus ise herkesin bildiği üzere bu modelin en temel sorunu thermal padlerinin eksik ve yarım olması. Servis bunları düzeltir mi? Düzeltirse ısınma sorunu düzelir mi?
Up

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.
Elimde MSI 5700XT Mech OC model ekran kartı var. Isınma problemi olan bir kart olduğu malum. Bu yüzden kartı servise verdim. Gerek teknik servise verirken gerek ise daha sonra mail yoluyla sorunumu detaylıca anlattım. Merak ettiğim husus ise herkesin bildiği üzere bu modelin en temel sorunu thermal padlerinin eksik ve yarım olması. Servis bunları düzeltir mi? Düzeltirse ısınma sorunu düzelir mi?
Up.

O model kronik sıkıntılı ısınma yapan model o durumu yaşayan birçok model var kasa hava sürkuluasyonunu iyi yaparsanız bir nevi düşürebilirsiniz. Onun haricinde pedler için pek bir bilgim yok maalesefki.

O model kronik sıkıntılı ısınma yapan model o durumu yaşayan birçok model var kasa hava sürkuluasyonunu iyi yaparsanız bir nevi düşürebilirsiniz. Onun haricinde pedler için pek bir bilgim yok maalesefki.
Evet sorunlu bir model olduğunun farkındayım. Sadece Termal padlerin servis tarafından değişip değişmeyeceğini öğrenmek istiyordum. Yine de teşekkür ederim.

Maalesef bir fikrim yok ama tahminimce yapmıyor MSI Türkiye'de düzgün bir hizmet vermiyor çünkü. Anca yayıncılara sponsor olsun reklam versinler.
Şöyle bir mesajla geri döndüler. Komik gerçekten. Kronik sorunu yokmuş meğerse 😁

Dosya Ekleri

• IMG_20201214_190521.jpg
    IMG_20201214_190521.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 71
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı