The Ruh hastasi
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
18/01/2025 tarihinde İtopya mağazasından MSI MAG 256F model monitörü satın aldım. Sonra üründe siyah ekranda iken 5-10 adet yeşil renkte ölü piksel ve bol miktarda IPS Glow ile ışık sızması sorunu olduğunu fark ettim. Bunun üzerine 20 Ocak'ta ürünü İtopya'ya götürüp bu sorunları söyledim. İade hakkımın olmadığını sadece internet üzerinden yapılan alışverişlerde bu hakkımın olduğunu söylediler. (Mağaza test falan yapmadılar) Ürünü servise yollayacaklarını, servis kararına göre iade/değişim olur dediler. Ürünü servise gidip geldi ve 26 Ocak tarihinde ürünü mağazadan teslim aldım ve elime böyle bir kağıt verdiler:
Ürünü kusurlu olarak kabul etmemişler. Renkli ölü piksel ne hikmetse bulamamışlar. Hafif karanlık ortamda yakından bakınca mavi ve kırmızı renkte başka piksellerde gözüküyor oysaki. Ama 3 adet ölü pikel olduğunu servisin kendisi söylemiş
. Eğer THH'ye başvurursam ben haklı çıkar mıyım? Faturası birkaç gün sonra mailden geldi yani elimde.
Ürünü kusurlu olarak kabul etmemişler. Renkli ölü piksel ne hikmetse bulamamışlar. Hafif karanlık ortamda yakından bakınca mavi ve kırmızı renkte başka piksellerde gözüküyor oysaki. Ama 3 adet ölü pikel olduğunu servisin kendisi söylemiş
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: