MSI ServisPoint 3 adet ölü pikselli monitörü kabul etmedi

The Ruh hastasi

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
18/01/2025 tarihinde İtopya mağazasından MSI MAG 256F model monitörü satın aldım. Sonra üründe siyah ekranda iken 5-10 adet yeşil renkte ölü piksel ve bol miktarda IPS Glow ile ışık sızması sorunu olduğunu fark ettim. Bunun üzerine 20 Ocak'ta ürünü İtopya'ya götürüp bu sorunları söyledim. İade hakkımın olmadığını sadece internet üzerinden yapılan alışverişlerde bu hakkımın olduğunu söylediler. (Mağaza test falan yapmadılar) Ürünü servise yollayacaklarını, servis kararına göre iade/değişim olur dediler. Ürünü servise gidip geldi ve 26 Ocak tarihinde ürünü mağazadan teslim aldım ve elime böyle bir kağıt verdiler:

20250127_132306.jpg

Ürünü kusurlu olarak kabul etmemişler. Renkli ölü piksel ne hikmetse bulamamışlar. Hafif karanlık ortamda yakından bakınca mavi ve kırmızı renkte başka piksellerde gözüküyor oysaki. Ama 3 adet ölü pikel olduğunu servisin kendisi söylemiş 😀. Eğer THH'ye başvurursam ben haklı çıkar mıyım? Faturası birkaç gün sonra mailden geldi yani elimde.

Dosya Ekleri

• 20250118_172742.jpg
    20250118_172742.jpg
    116,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 20250119_225215.jpg
    20250119_225215.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
18/01/2025 tarihinde İtopya mağazasından MSI MAG 256F model monitörü satın aldım. Sonra üründe siyah ekranda iken 5-10 adet yeşil renkte ölü piksel ve bol miktarda IPS Glow ile ışık sızması sorunu olduğunu fark ettim. Bunun üzerine 20 Ocak'ta ürünü İtopya'ya götürüp bu sorunları söyledim. İade hakkımın olmadığını sadece internet üzerinden yapılan alışverişlerde bu hakkımın olduğunu söylediler. (Mağaza test falan yapmadılar) Ürünü servise yollayacaklarını, servis kararına göre iade/değişim olur dediler. Ürünü servise gidip geldi ve 26 Ocak tarihinde ürünü mağazadan teslim aldım ve elime böyle bir kağıt verdiler:

Eki Görüntüle 2408506

Ürünü kusurlu olarak kabul etmemişler. Renkli ölü piksel ne hikmetse bulamamışlar. Hafif karanlık ortamda yakından bakınca mavi ve kırmızı renkte başka piksellerde gözüküyor oysaki. Ama 3 adet ölü pikel olduğunu servisin kendisi söylemiş 😀. Eğer THH'ye başvurursam ben haklı çıkar mıyım? Faturası birkaç gün sonra mailden geldi yani elimde.

Çıkabilirsiniz fakat bu süreç çok zahmetli bence onun yerine satabilirsiniz aldığınız fiyata zaten sarı site alıcıları 3 pikseli çok dert etmez.

Msi bir laptop almıştım 2 adet ölü piksel vardı ekran değişimi yaptılar ancak göndermeden önce ölü pikselin yerlerini kağıt üzerinde ortalama olarak göstermemizi istemişlerdi. 3 ölü piksele bir şey yapılmaması ilginç.

Servise 28 Ocak tarihinde götürdüm. 7 adet ölü piksel var diye şikayette bulundum. Oradaki konuştuğum yetkili de "Servis bir sorun bulamazsa THH' ye başvurup her türlü halledersiniz." dedi. Ve 31 Ocak' ta sorun kabul edilip iade/değişim raporu mail olarak gönderildi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı