MSI ServisPoint nasıldır?

KorayEray

Hectopat
Merhaba,

MSI Vector GP66hx marka yurt dışından almış olduğum cihazım yaklaşık 1 yıldır temizleme işlemi yapma fırsatım olmadı. Bilgisayarlardan anlıyorum ancak daha önce laptop montajı yapmadım. MSI yetkili servisi olarak da ServisPoint'i duydum, iyi yorumlar olduğu gibi kötü yorumlarda var. Cihazın montaj videolarını izlediğimde laptop içini çok açmadığım için kenarları kanırtırken kırar ya da içerisine termal macun sürüp sonrasında başka bir sorun yaşar mıyım diye endişe ettim. Sizce servisi hiç karıştırmayıp direkt kendim mi temizlemeliyim yoksa bu servise güvenip cihazımı göndermeli miyim? Teşekkürler.

ServisPoint rezalet üstüne global garantisi yoksa hiç yapmama ihtimalleri var. Açmak ve bakım yapma gerçekten kolay. Bir kere yaptıktan sonra eliniz alışıyor. Hiç uğraşmayın ServisPoint ile. Durduk yere problem yaşamayın.

ServisPoint rezalet üstüne global garantisi yoksa hiç yapmama ihtimalleri var. Açmak ve bakım yapma gerçekten kolay. Bir kere yaptıktan sonra eliniz alışıyor. Hiç uğraşmayın ServisPoint ile. Durduk yere problem yaşamayın.

Fanın ve işlemcinin güç pinleri çok farklı geldi o yüzden biraz tereddüt ettim. Bir de işlemci fanının söküldüğü videolarda çok küçük vidalar vs o sebeple sormak istedim. Global garantisi bitti sadece temizletecektim ücreti de sorun değildi sorun olmasın istemiştim. Olumlu olumsuz yorumlar sürekli geziyor ne yapmalıyım bilemedim :D

Fanın ve işlemcinin güç pinleri çok farklı geldi o yüzden biraz tereddüt ettim. Bir de işlemci fanının söküldüğü videolarda çok küçük vidalar vs o sebeple sormak istedim. Global garantisi bitti sadece temizletecektim ücreti de sorun değildi sorun olmasın istemiştim. Olumlu olumsuz yorumlar sürekli geziyor ne yapmalıyım bilemedim :D
Tavsiyem kendiniz yapmanız olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı