Çözüldü MSI shout out kampanyasından nasıl yararlanabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nahz

Kilopat
MSI'ın shout out kampanyası varmış. Bende kampanyasına dahil olan monitörü Hepsiburada'dan satın aldım. Bildiğim kadarıyla satın aldığımız yerden ürünü değerlendirip, linki MSI ile paylaşılıyormuş. Ben dün gece monitörü sipariş verdim, bugün ilan yayından kaldırılmış Hepsiburada tarafından. Şimdi ben ürünü değerlendirsem bile linkini paylaşamayacağım çünkü yayından kaldırıldı. Şimdi ben kampanyadan yararlanamayacak mıyım?

Çözüm
Bu ilanı veren MSI olduğu için geri ödemeyi MSI yapacaktır.
Kendi sitesinden geri ödeme alabilirsin. Hepsiburada sadece aracı.
Hocam şimdi kampanyaya katılabilmem için, aldığım yerden ürünü yorumlamam yani değerlendirmem gerekiyor. Yorumun linkinide MSI'a göndermem gerekiyor. Fakat hepsiburada'da ilan kaldırıldığı için linki gönderemiyorum. Çünkü "bu ilan kaldırıldı" diye uyarı veriyor hepsiburada. Yani MSI'a linkini atsam bile ilan kaldırıldığı için ulaşamayacaklar yorumuma. Umarım anlatabilmişimdir.
Ek olarak şimdi çözdüm uygulamadan girdiğim için uyarı veriyormuş. Siteden girince ilanın yorumları gözüküyor, sadece satın al butonu yokmuş. Çözüldü.
Hangi monitör yeni kampanya başlattılar.

Watch Dogs Legion veriyorlar.

Son düzenleme:
Bu ilanı veren MSI olduğu için geri ödemeyi MSI yapacaktır.
Kendi sitesinden geri ödeme alabilirsin. Hepsiburada sadece aracı.
Hocam şimdi kampanyaya katılabilmem için, aldığım yerden ürünü yorumlamam yani değerlendirmem gerekiyor. Yorumun linkinide MSI'a göndermem gerekiyor. Fakat hepsiburada'da ilan kaldırıldığı için linki gönderemiyorum. Çünkü "bu ilan kaldırıldı" diye uyarı veriyor hepsiburada. Yani MSI'a linkini atsam bile ilan kaldırıldığı için ulaşamayacaklar yorumuma. Umarım anlatabilmişimdir.
Ek olarak şimdi çözdüm uygulamadan girdiğim için uyarı veriyormuş. Siteden girince ilanın yorumları gözüküyor, sadece satın al butonu yokmuş. Çözüldü.

Çözüm

Tamam, şimdi oldu çünkü linkinin gönderilmesi lazımdı benim söylemek istediğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…