MSI'ın shout out kampanyası varmış. Bende kampanyasına dahil olan monitörü Hepsiburada'dan satın aldım. Bildiğim kadarıyla satın aldığımız yerden ürünü değerlendirip, linki MSI ile paylaşılıyormuş. Ben dün gece monitörü sipariş verdim, bugün ilan yayından kaldırılmış Hepsiburada tarafından. Şimdi ben ürünü değerlendirsem bile linkini paylaşamayacağım çünkü yayından kaldırıldı. Şimdi ben kampanyadan yararlanamayacak mıyım?
Hocam şimdi kampanyaya katılabilmem için, aldığım yerden ürünü yorumlamam yani değerlendirmem gerekiyor. Yorumun linkinide MSI'a göndermem gerekiyor. Fakat hepsiburada'da ilan kaldırıldığı için linki gönderemiyorum. Çünkü "bu ilan kaldırıldı" diye uyarı veriyor hepsiburada. Yani MSI'a linkini atsam bile ilan kaldırıldığı için ulaşamayacaklar yorumuma. Umarım anlatabilmişimdir.
Ek olarak şimdi çözdüm uygulamadan girdiğim için uyarı veriyormuş. Siteden girince ilanın yorumları gözüküyor, sadece satın al butonu yokmuş. Çözüldü.
Seçili MSI ürünlerini satın alın ve Watch Dogs: Legion dijital oyun anahtarını ücretsiz kullanın! Eşyalarınızı gelecekteki Londra'yı keşfetmek için hazırlayın.
Hocam şimdi kampanyaya katılabilmem için, aldığım yerden ürünü yorumlamam yani değerlendirmem gerekiyor. Yorumun linkinide MSI'a göndermem gerekiyor. Fakat hepsiburada'da ilan kaldırıldığı için linki gönderemiyorum. Çünkü "bu ilan kaldırıldı" diye uyarı veriyor hepsiburada. Yani MSI'a linkini atsam bile ilan kaldırıldığı için ulaşamayacaklar yorumuma. Umarım anlatabilmişimdir.
Ek olarak şimdi çözdüm uygulamadan girdiğim için uyarı veriyormuş. Siteden girince ilanın yorumları gözüküyor, sadece satın al butonu yokmuş. Çözüldü.
Hocam şimdi kampanyaya katılabilmem için, aldığım yerden ürünü yorumlamam yani değerlendirmem gerekiyor. Yorumun linkini de MSI'a göndermem gerekiyor. Fakat Hepsiburada'da ilan kaldırıldığı için linki gönderemiyorum. Çünkü "bu ilan kaldırıldı" diye uyarı veriyor Hepsiburada. Yani MSI'a linkini atsam bile ilan kaldırıldığı için ulaşamayacaklar yorumuma. Umarım anlatabilmişimdir.