B babaninyancisi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 11 7 Aralık 2020 #1 Anakartım MSI marka. Dragon Center üzerinden sadece işlemci fanını kontrol edebiliyorum. BIOS'tan nereden ayarlayabileceğimi veya uygulama varsa söyleyebilir misiniz ya da Dragon Center'da varsa nereden yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
Anakartım MSI marka. Dragon Center üzerinden sadece işlemci fanını kontrol edebiliyorum. BIOS'tan nereden ayarlayabileceğimi veya uygulama varsa söyleyebilir misiniz ya da Dragon Center'da varsa nereden yapabilirim?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 7 Aralık 2020 #2 Sistem fanlarını da oradan kontrol edebilmeniz gerek. Fanlar anakarta bağlı mı? Artı 0 Eksi
KS KS B babaninyancisi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 11 7 Aralık 2020 #3 Kayseri Mantısı dedi: Sistem fanlarını da oradan kontrol edebilmeniz gerek. Fanlar anakarta bağlı mı? Genişletmek için tıkla... Bağlı değil galiba otomatik ayarda dönüyolar ben kendim bağlayabilir miyim yoksa bilgisayarcıyamı götürmem gerek. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Sistem fanlarını da oradan kontrol edebilmeniz gerek. Fanlar anakarta bağlı mı? Genişletmek için tıkla... Bağlı değil galiba otomatik ayarda dönüyolar ben kendim bağlayabilir miyim yoksa bilgisayarcıyamı götürmem gerek.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 7 Aralık 2020 #4 Her şey için bilgisayarcıya gitmeye gerek yok. Anakartın tam modelini ve kasada kaç tane fan olduğunu belirtin. Artı 0 Eksi
Her şey için bilgisayarcıya gitmeye gerek yok. Anakartın tam modelini ve kasada kaç tane fan olduğunu belirtin.
KS KS B babaninyancisi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 11 7 Aralık 2020 #5 Kayseri Mantısı dedi: Her şey için bilgisayarcıya gitmeye gerek yok. Anakartın tam modelini ve kasada kaç tane fan olduğunu belirtin. Genişletmek için tıkla... MSI MPG B550 kasada 1 egzoz fanı 2 tanede büyük ön fanı var 240 Mm'di galiba. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Her şey için bilgisayarcıya gitmeye gerek yok. Anakartın tam modelini ve kasada kaç tane fan olduğunu belirtin. Genişletmek için tıkla... MSI MPG B550 kasada 1 egzoz fanı 2 tanede büyük ön fanı var 240 Mm'di galiba.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 7 Aralık 2020 #6 B550 Gaming Plus sanırım anakart. 3 tane de fan var, değil mi? Fanları anakart üzerindeki bu çıkışlara bağlayın. Artı 0 Eksi
B550 Gaming Plus sanırım anakart. 3 tane de fan var, değil mi? Fanları anakart üzerindeki bu çıkışlara bağlayın.
KS KS B babaninyancisi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 11 7 Aralık 2020 #7 Kayseri Mantısı dedi: B550 GAMING Plus sanırım anakart. 3 tane de fan var, değil mi? Fanları anakart üzerindeki bu çıkışlara bağlayın. Eki Görüntüle 768464 Genişletmek için tıkla... Attığınız yerlerde 5 pin var benim fanların 6 pin girişi var buyüğzden olmadı arkada bir kart ile direk PSU'dan güç alıyor. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: B550 GAMING Plus sanırım anakart. 3 tane de fan var, değil mi? Fanları anakart üzerindeki bu çıkışlara bağlayın. Eki Görüntüle 768464 Genişletmek için tıkla... Attığınız yerlerde 5 pin var benim fanların 6 pin girişi var buyüğzden olmadı arkada bir kart ile direk PSU'dan güç alıyor.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 7 Aralık 2020 #8 6 pin mi? Fotoğraflarını atar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS B babaninyancisi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 11 8 Aralık 2020 #9 Kayseri Mantısı dedi: 6 Pin mi? Fotoğraflarını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kasayı kapattım ve de tekrar açmakla pek uğraşmak istemiyorum eminim pinler olmuyordu. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: 6 Pin mi? Fotoğraflarını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kasayı kapattım ve de tekrar açmakla pek uğraşmak istemiyorum eminim pinler olmuyordu.