MSI Sıvı Soğutucu Kampanyası Başvuru Süreci

Frank Jefferson

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, bu gönderiyi hem sizden yardım alma amaçlı, hem de bir şikayet olarak değerlendirin. MSI'ın geçen ay yaptığı I LOVE YOU Ryzen 3000 kampanyasından bahsedeceğim.

Öncelikle bilmeyenlere kampanyadan bahsedeyim, bilenler bu paragrafı geçebilir.

8 Temmuz - 18 Ağustos Arası MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi adlı anakartı alan tüketicilere MSI, bir kampanya yaptı. Bu kampanyaya kayıt oluyorsunuz kayıt 14 gün sonra sonuçlanıyor (siz ürünü iade etmeyin diye) ve sonuçta her şey doğruysa size Cooler Master ML240L sıvı soğutucuyu gönderiyorlar. Ben de bütçemi 700 lira aşarak sıvı soğutucyu alma amaçlı bu anakartı aldım.

8 Ağustos tarihinde kampanyaya başvurdum, 23 Ağustos tarihinde de MSI bana gönderdiğim fotoğrafların yanlış olduğu, düzeltip tekrar göndermemi istedi ben de aynen dediklerini 24 Ağustos tarihinde yapıp yolladım.
26 Ağustos tarihinde bana geri dönüş yaptılar. Bir fotoğrafın hala yanlış olduğunu söylediler (seri numarasını anakartın üstünde olanını istemişler, kutunun dışındakini değil) bende dediklerini yaparak iki fotoğrafı da doğru bir şekilde aynı gün içinde tekrar yükledim.
31 Ağustos'ta siteye girerek promosyona baktığım zaman ACITIVITY ENDS yazıyordu (yani kampanyanın bittiği), ben de bunu MSI'ya basit bir İngilizce'yle destek bölümüne yazdım. 4 gündür geri dönmelerini bekliyorum. Olayı ben yaşadığım için kendimi haklı bulmam normal ama seyirci gözüyle siz bir bakarsanız, yine MSI'ın bana zamanında geri dönmemesinden kaynaklı kampanyanın süresinin bittiğini göreceksiniz.
MSI Türkiye destek telefonunu aradım servis kısmıyla ilgilendikleri için bana yardımcı olamayacaklarını söylediler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_11.png
    44,5 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_12.png
    44,6 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_13.png
    92,8 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_14.png
    38,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Activity ends kampanyanın bittiğini belirtiyor.

Sonuna kadar haklı olduğunuzu düşünüyorum. İşi yokuşa sürmüşler gibi geldi. Kampanyada tam olarak şu şekilde başvuru yapacaksınız şu şu fotoğrafları çekeceksiniz tarzı bir bilgi yoksa tabi.

18 Ağustos'a kadar yapılan başvurularda sıvı soğutma gönderilecek. Fatura onaylandıktan sonra kargoya verirler.

MSI'ın başka bir forumda geçen mesajını alıntılıyorum. Sorunuza cevap olacaktır.

"Merhaba,

Öncelikle kampanyamıza gösterdiğiniz yoğun ilgi için bir kez daha teşekkür ederiz.

Sisteme görünen "Activity Ends" ibaresi sadece kampanyaya başvuru sürecinin sonlandığını ifade etmektedir.
07/07/19 - 18/08-19 tarihleri arasında kampanya koşullarında belirtilen seçili anakart modellerini, yetkili satış noktalarından alanların ödüllerinin gönderim süreçleri devam etmektedir.

Burada bahsi geçen "ödül vermeme" gibi bir durum söz konusu değildir. Başvuru onayından sonra ürün iadesi yapanlar dışında, başvuruları onaylanan herkesin hediyeleri gönderilecektir. "

Hayır resimli bilgi mevcut bizzat kendim başvuru yaptım anakart üstündeki kodun fotoğrafını çekin diyor hatta bulamazsınız diye size resim ile bile gösteriliyordu kodun yerini. Başvuru rehberi bile yayınlandı hatta.

Zaten ben aksini iddia etmedim. Son cümlede kampanya koşulunda belirtiliyorsa diye ekledim neden buna bu şekilde cevap yazdınız anlamadım doğrusu.

Zaten ben aksini iddia etmedim. Son cümlede kampanya koşulunda belirtiliyorsa diye ekledim neden buna bu şekilde cevap yazdınız anlamadım doğrusu.
"Yoksa Tabi" kısmını "Yok Tabi" Olarak okumuşum benim hatam pardon.

Evet buraya kadar haklısınız. Ancak ben yanlış gönderdikten sonra mail yanıtında da belirtildiği gibi düzeltip tekrar göndermemi onlar yazmışlar. “Yanlış gönderdiniz kampanyaya katılamazsınız” gibi bir yazı yazmıyor. Kaldı ki ben en sonda düzeltip attığımdan beri neredeyse 1 hafta geçti, geri dönüş alamadım msi destekten.
Umudumu kesmek üzereydim, Bir nebze yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Destek kısmından bana hala cevap yazmamaları ayrı bir olay, hala beklemedeyim olası bir gelişmede bilgilendirme yapacağım tekrar teşekkür ediyorum size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…