Yakuphizm Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 03:06 #1 MSI Spatium M371 SSD alınr mı? Fiyatı ucuz, kalitesi nasıldır? M.2 NVMe laptopumda kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 10:19
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.326 Çözümler 45 Yer Bursa Dün 11:45 #2 Yakuphizm dedi: MSI Spatium M371 SSD alınr mı? Fiyatı ucuz, kalitesi nasıldır? M.2 NVMe laptopumda kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Hem DRAM yok hem de okuma yazma hızları diğer M.2'lere göre çağ dışı sırf MSI diye bu kadar para verilmez ben olsam tercih etmezdim. Artı 0 Eksi
Yakuphizm dedi: MSI Spatium M371 SSD alınr mı? Fiyatı ucuz, kalitesi nasıldır? M.2 NVMe laptopumda kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Hem DRAM yok hem de okuma yazma hızları diğer M.2'lere göre çağ dışı sırf MSI diye bu kadar para verilmez ben olsam tercih etmezdim.
KS KS Yakuphizm Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:13 #3 HakanXD dedi: Hem DRAM yok hem de okuma yazma hızları diğer M.2'lere göre çağ dışı sırf MSI diye bu kadar para verilmez ben olsam tercih etmezdim. Genişletmek için tıkla... Yerine ne almalıyım Artı 0 Eksi
HakanXD dedi: Hem DRAM yok hem de okuma yazma hızları diğer M.2'lere göre çağ dışı sırf MSI diye bu kadar para verilmez ben olsam tercih etmezdim. Genişletmek için tıkla... Yerine ne almalıyım