MSI Spatium M371 vs KLEVV Cras C715

Tamamdır hocam size sonuna kadar güveniyorum. Teşekkürler.

Bir SSD uzmanı değilim fakat elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Sizin yerinizde olsam bende G2 alırdım. Hayırlı olsun.

Hocam klevv iyi seçenek olacaktır bazı kişiler Kioxia önermiş asla yaklaşmayın uzak durun elinizde patlamasını istemiyorsanız iğrenç bir SSD markası. Bunun üzerine kurulmuş dolu konu var ve kullanım tecrübeme dayanarak konuşuyorum alınmaz.

Kioxia kendim de 3 senedir kullanıyorum hocam, memnunum. Bu arada İtopya'dan Kioxia Exceria G2 almaya karar vermiştim ben de, Klevv'den vazgeçtim Bilmiyorum başkaları ne yaşadı fakat benim bildiğim Kioxia en f/p markalardan biri, Toshiba'nın zaten (flaş belleğin mucitleri), iyi markadır. Technopat youtube kanalında da bir sürü incelemesi vardı.

4 yıl süren bilgisayarcı deneyimim ve kendim harici SSD kullanma deneyimim ile tamamen bir fiyaskodur Kioxia benim için basit bir dille eski sistem kullanıyor yenilikçi değil hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…