MSI Spatium M390 SSD nasıldır?

Haggis

Decapat
Makaleler
1
Arkadaşlar herkese merhaba, bir tane hazır sistemin içinde geliyor sizce bu SSD nasıldır?
Toplama olarak daha iyi SSD bulunabilir yani benim dediğim hazır sitemin içinde gelen bu SSD nasıldır?
Kronik sorunu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Crucial P5 veya Kingston A2000 gibi SSD'ler varken alınır mı? Bence alınabilir yani ama sağlamlığını ispatlamış modeller varken MSI tercih etmek pek kötü sayılmaz. DRAM olmayan bir model fakat Micron 176 katman 3D TLC yapısı var yani yonga olarak iyi.

Son olarak ben incelemelerini okumak isterim diyen kullanıcılara kaynak bırakayım.

Ben bir ürün önermeden önce genellikle kaynaklara bakarım tavsiyemdir, kusursuz kişiler değiliz haliyle bakıp öneri yapmak daima daha doğrudur.

Crucial P5 veya Kingston A2000 gibi SSD'ler varken alınır mı? Bence alınabilir yani ama sağlamlığını ispatlamış modeller varken MSI tercih etmek pek kötü sayılmaz. DRAM olmayan bir model fakat Micron 176 katman 3D TLC yapısı var yani yonga olarak iyi.

Son olarak ben incelemelerini okumak isterim diyen kullanıcılara kaynak bırakayım.

Ben bir ürün önermeden önce genellikle kaynaklara bakarım tavsiyemdir, kusursuz kişiler değiliz haliyle bakıp öneri yapmak daima daha doğrudur.
Çok teşekkürler.

Değerli hocam 2 ürün arasında kaldım. Lütfen yardım eder misiniz:

Hangisi iyidir sizce hız ve fiyat olarak?

Tabii ki MSI olan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı