MSI Spatium M470 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD CrystalDiskMark değerleri normal midir?

zorro2083

Femtopat
Makaleler
2
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
MSI Spatium M470 PCI-Express 4.0 1 TB M.2
Merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi değerlerin tam olarak ne ifade ettiğini anlayamadığımdan dolayı sorma ihtiyacı duydum. Sizce disk durumu iyi mi?
Okuma hızı: 5000 MB/s
Yazma hızı: 4400 MB/s
Okuma-yazma bu şekilde belirtilmiş ama sanki bu değerlerden uzak kalıyor gibi hissettim.

Kapalı yapmıştım aslında. 3 yıl gibi bir süredir kullanıyorum diski. Format görmedi, defrag yapılmadı hiç. Bunlardan kaynaklı olabilir mi?

Hocam SSD'lere defrag yapılmaz zaten. Ama değerler normal değil.
Çok bilgim yok o yüzden sordum. Eskide kaldı tabi kafam ilk bilgisayarımda 20gb hdd vardı oralardanım Bu değerleri iyileştirmek için ne yapılabilir? 2. olarak laptopta kullanıyorum bu diski ve masaüstüne geçeceğim yakında oraya almak istiyorum, o yüzden sağlık durumunu merak ediyorum.

Sağlık %99 görünüyor. Herhangi bir bad sector de yok. Başka neyle alakalı olabilir bilmiyorum ama belki de laptopumun bant genişliği çok yüksek değildir. bilmiyorum tabi dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…