SSD'nize farklı türlerde okuma/yazmanın yanında kopyalama ve sıkıştırma testi de yapabileceğiniz bir araç. Aynı zamanda test sonuçlarını; tek tıkla kopyalamanızı, .xml uzantılı bir dosya olarak kaydetmenizi ve doğrudan ekran görüntüsü almanızı...
SSD'nize farklı türlerde okuma/yazmanın yanında kopyalama ve sıkıştırma testi de yapabileceğiniz bir araç. Aynı zamanda test sonuçlarını; tek tıkla kopyalamanızı, .xml uzantılı bir dosya olarak kaydetmenizi ve doğrudan ekran görüntüsü almanızı...
Desteğiniz için teşekkür ederim. Konu ile ilgili gelişme olduğunda bilgilendirme yapacağım.
Merhaba. Sorun ile ilgili ürünü aldığım yere iade veya değişim maksatı ile geri gönderdim.
Yaklaşık 10 günlük bir süreç geçti. Firma ürünü teknik servise göndermiş ve bazı testler gerçekleştirildikten sonra ürünün sorunsuz olduğu onaylanmış. Şu anda ürün elime ulaştı ve testlerini gerçekleştirdiğimde aldığım sonuçlar tam verimli olarak karşıma çıktı.
Konu ile ilgili yardımcı olan ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Herkese iyi forumlar.
Bende de M570 modeli var okuma 10k verirken yazma 500 vermeye basladı alalı 2 ay oldu sanırım bende servise gonderecegim tek sorun şu anakarta takamadıgım icin kasasını acmıstım garanti dışı kaldı bir sorun cıkarırlar mı onu bilmiyorum.