MSI Spatium M480 M.2 SSD'de düşük yazma hızı

Ziya Ertan

Hectopat
Daha fazla  
MSI Spatıum M480 GEN4x4 (1TB okuma 7000 yazma 6800 mb/s)

Anakart MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi - işlemci AMD 5600X

Yeni toplamış oldugum bu sistemde M.2 testlerde yazma hızı okuma hızına göre normal değerlerin çok altında sonuçlar veriyor.

Konu ile ilgili yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar. Herkese iyi forumlar.

AS-SSD ATTO DİSK ile tekrar test edin. Aynı sonuçları veriyorsa direkt garantiye verin.
Şöyle linkleri bırakayım ben de,

İki farklı program ile testleri gerçekleştirdim.

Sonuçlar pek farklı çıkmadı.

Bunun ayarı vs... yok. O SSD %50nin bile altında çalışıyor. Boşuna beklemeyin.
Desteğiniz için teşekkür ederim. Konu ile ilgili gelişme olduğunda bilgilendirme yapacağım.
Merhaba. Sorun ile ilgili ürünü aldığım yere iade veya değişim maksatı ile geri gönderdim.
Yaklaşık 10 günlük bir süreç geçti. Firma ürünü teknik servise göndermiş ve bazı testler gerçekleştirildikten sonra ürünün sorunsuz olduğu onaylanmış. Şu anda ürün elime ulaştı ve testlerini gerçekleştirdiğimde aldığım sonuçlar tam verimli olarak karşıma çıktı.
Konu ile ilgili yardımcı olan ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Herkese iyi forumlar.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).png
    595 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Bende de M570 modeli var okuma 10k verirken yazma 500 vermeye basladı alalı 2 ay oldu sanırım bende servise gonderecegim tek sorun şu anakarta takamadıgım icin kasasını acmıstım garanti dışı kaldı bir sorun cıkarırlar mı onu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…