İkiside aşırı pahalılar. 2TB Fury renegades alınır o fiyata.Arkadaşlar sistem topluyorum da MSI Spatium M480 veya Samsung 990 Pro almak istedim arasında kaldım. Ve artı ek olarak SSHD alacağım Western Digital mi veya Seagate + Samsung EVO 870 M.2 girişi olmada takılabilir mi?
Ben 990 Pro 1 TB almıştım 8 aydır sağlık %100 ve performansından çok memnun kaldım. 2800 liraya indirime girince 1 TB daha aldım. Son gelen Firmware güncellemeleri ile sorunları çözüldü. Öneririm.![]()
Hocam o konu daha eskiydi diye hatırlıyorum ? Nisan ayında almışım hocam. Yani 7 ay civarı olmuş.Hocam bugün gece yanıt verdiğim konuda da 6 ay diyordunuz. 6 mı 8 mi bir karar verin isterseniz.
Hocam o konu daha eskiydi diye hatırlıyorum? Nisan ayında almışım hocam. Yani 7 ay civarı olmuş.
Tahmini yazmıştım hocam zaman algım kayboldu bu aralarDaha eski evet ama sen 6 Kasım'da 6 aydır kullanıyorum yazmışsın, son 20 gün 2 ay gibi geçti galiba![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.