MSI Stealth 14 AI Studio alınır mı?

Bütçe
50.000 - 70.000

JotaroIKujo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba techno patpatlılar. Laptop alacağım ve kararsızım. Taşınabilirlik, performans dengesi ve fiyat dengesine sahip olan bu laptop çok hoşuma gitti. Bunun yerine 2.5kg olan bir laptop almam daha mı sağlıklı olur (Bu laptop 1.7 kg)?

Bir de ek olarak başka öneriniz varsa açığım (Blender ile uğraşıyorum ve oyun da oynuyorum.).

İyi günler.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taşınabilirlik önemli değilse, Blender ve oyun ile uğraşan biriyseniz çok daha iyi cihazlar bulabilirsiniz bu bütçeye. Şahsi tavsiyem aciliyetiniz yoksa piyasanın oturmasını beklemek olur.

Taşınabilirlik aradığım bir şey ama attığınız laptopun özellikleri hoşuma gitti. Korktuğum bir şey var o da şu ki: GameGaraj Türk markası sanırım ve ne kadar güvenilir bir marka? Bu laptopun batarya süresi ve soğutması nasıl? Bir de piyasanın oturması derken neyi kastettiniz?

korktuğum üç şey varmış…

Taşınabilirlik aradığım bir şey ama attığınız laptopun özellikleri hoşuma gitti. Korktuğum bir şey var o da şu ki: GameGaraj Türk markası sanırım ve ne kadar güvenilir bir marka? Bu laptopun batarya süresi ve soğutması nasıl? Bir de piyasanın oturması derken neyi kastettiniz?
Tongfang'in high-end diyebileceğimiz bir kasasını kullanıyor, soğutma olarak iyi bir kasaya sahip. Pek çok markanın resmi distribütörüdür kendileri, güvenilirler. 80Wh bataryaya sahip, pekte verimli bir cihaz olmadığı için maksimum 2-3 saat ekran süresi verir. 5000 serisi yeni piyasaya giriş yaptı ve henüz fiyatları oturmuş cihazlar değil. Büyük markaların giriş/mid kasalarını daha adam akıllı görmedik, onları bekleyip ona göre cihaz tercih etmek daha mantıklı. 4060/4070 cihazlar artık alınmaz bu bütçede. Taşınabilirlik, ekran ve batarya süresi önemli bir etkense Stealth cihaz alınır.

Açıkçası taşınabilirlik benim için en önemlisi şu durumda ve Stealth'in özelliklerinin kötü olduğunu düşünmüyorum. 5000 serisi ile 4000 serisi arasında çok bir fark mevcut mu? İşlemcileri arasında dağlar kadar fark var… çok zor bir süreç olacak benim için.

Tongfang'in high-end diyebileceğimiz bir kasasını kullanıyor, soğutma olarak iyi bir kasaya sahip. Pek çok markanın resmi distribütörüdür kendileri, güvenilirler. 80Wh bataryaya sahip, pekte verimli bir cihaz olmadığı için maksimum 2-3 saat ekran süresi verir. 5000 serisi yeni piyasaya giriş yaptı ve henüz fiyatları oturmuş cihazlar değil. Büyük markaların giriş/mid kasalarını daha adam akıllı görmedik, onları bekleyip ona göre cihaz tercih etmek daha mantıklı. 4060/4070 cihazlar artık alınmaz bu bütçede. Taşınabilirlik, ekran ve batarya süresi önemli bir etkense Stealth cihaz alınır.
teşekkürler öneriniz için, aklımda bulunacak.

Açıkçası taşınabilirlik benim için en önemlisi şu durumda ve Stealth'in özelliklerinin kötü olduğunu düşünmüyorum. 5000 serisi ile 4000 serisi arasında çok bir fark mevcut mu? İşlemcileri arasında dağlar kadar fark var… çok zor bir süreç olacak benim için.

teşekkürler öneriniz için, aklımda bulunacak.
Kötü değil zaten; bu fiyata alabileceğiniz en iyi Ultrabook'lardan biri. 5000 serisi veya 4000 serisi farkından çok işlemci farkı var. İkiye katlıyorlar neredeyse 4000 serisinde bulunan çoğu işlemciyi (bu fiyat bandındaki). Dediğim gibi aciliyetiniz yoksa yeni cihazları beklemek en mantıklı hareket.

Kötü değil zaten; bu fiyata alabileceğiniz en iyi Ultrabook'lardan biri. 5000 serisi veya 4000 serisi farkından çok işlemci farkı var. İkiye katlıyorlar neredeyse 4000 serisinde bulunan çoğu işlemciyi (bu fiyat bandındaki). Dediğim gibi aciliyetiniz yoksa yeni cihazları beklemek en mantıklı hareket.

Bu da çok güzelmiş fakat fiyatı fazla… heyecan var aceleden çok ve bu çok zararlı bir şey şu an fark ediyorum. Yeni cihazlar Türkiye pazarına ne zaman girer sizce? Ekim başı (üniversitelerin açılma tarihi) gibi girmiş olur mu?

Msi stealth 14 ai studio kullanıyorum cihaz güzel taşınabilirlik malzeme kalitesi vs. 3 adet problemi var.
1 - Şarjı çok hızlı bitiyor 2 - 2.30 saat kadar.
2- bir adet usb girişi var ve hem mause hemde kulaklık bağlanmıyor ya usb çoklayıcı yada usb>type-c dönüştürücü almalısınız.
3- fan sesi aşşırı yüksek zannedersin evin içinden uçak geçiyor. ofis gibi bir yerde kullanmak imkansız kısaca.

MSI Stealth 14 AI Studio kullanıyorum cihaz güzel taşınabilirlik malzeme kalitesi vs. 3 adet problemi var.
1 - şarjı çok hızlı bitiyor 2 - 2.30 saat kadar.
2- bir adet USB girişi var ve hem mouse hem de kulaklık bağlanmıyor ya USB çoklayıcı ya da usb>type-C dönüştürücü almalısınız.
3- fan sesi aşırı yüksek zannedersin evin içinden uçak geçiyor. Ofis gibi bir yerde kullanmak imkansız kısaca.

MacBook Pro almaya karar verdim. Render ve oyun için masaüstüm var (render için o kadar kötü olmasa bile MacBook Pro)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı