HP Omen 15-en1010n 434M2EA Ryzen 9 5900HX 16 GB 1 TB SSD RTX3070 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
HP Omen 15-en1010n 434M2EA Ryzen 9 5900HX 16 GB 1 TB SSD RTX3070 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam max-Q performansı düşürülmüş, TDP değerleri kısılmış demek yani daha zayıf muadillerinden.
Bir de hocam konunuza baktım herkes gözü kapalı Asus demiş hala kalbiniz mutmain değil
Hocam max-Q performansı düşürülmüş, TDP değerleri kısılmış demek yani daha zayıf muadillerinden.
Max-Q değil ama kaç watt bilmiyorum, asus'un sitesinden ulaşabilirsiniz.
Bir de hocam konunuza baktım herkes gözü kapalı Asus demiş hala kalbiniz mutmain değil galiba fıstık gibi laptop
Hp nin özellikleri gerçekten iyiymiş ekranı da 17.3 olsa çok güzel olacakmış. Satıcı pek güven vermedi açıkcası alsabilişim, atesavm, gpnteknoloji tarzı satıcılara güvenemiyorum
HP'nin özellikleri gerçekten iyiymiş ekranı da 17.3 olsa çok güzel olacakmış. Satıcı pek güven vermedi açıkçası alsabilişim, atesavm, gpnteknoloji tarzı satıcılara güvenemiyorum