MSI Stealth 15M A11UEK için RAM uyumu

Benresev

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Ocak ayında aldığım MSI Stealth 15M A11UEK Laptop'umun RAM'ini yükseltmek istiyorum. Uygun gördüğüm bir ürün buldum. Bu üründen 2 adet alıp takmayı düşünüyorum. Sizce uygun mudur? Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Laptop özelliklerini ve almayı düşündüğüm RAM özelliklerini resim olarak ekliyorum.

Dosya Ekleri

• cpu1.png
    cpu1.png
    256,1 KB · Görüntüleme: 49
  • cpu2.png
    cpu2.png
    157,3 KB · Görüntüleme: 53
  • site1.jpg
    site1.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 39
  • site2.png
    site2.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Ocak ayında aldığım MSI Stealth 15M A11UEK Laptop'umun RAM'ini yükseltmek istiyorum. Uygun gördüğüm bir ürün buldum. Bu üründen 2 adet alıp takmayı düşünüyorum. Sizce uygun mudur? Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Laptop özelliklerini ve almayı düşündüğüm RAM özelliklerini resim olarak ekliyorum.

Destekler dostum aşağıda belirttim.
Max 64 GB 32+32
2 Slots
DDR4-3200

Bilgisayardaki ram Samsung bu sitedeki Bigboy Samsung üretimi 2 tane 32 GB takabilirsin.
Kingston'da kullanabilir.

Kingston'da kullanabilir.
KVR Ramlerde dandik nanya çıkabiliyor . KCP sisteme özel biraz daha iyi kalitede dram kullanan seride pahalı .

4250 TL hali hazırda 2300 liraya Samsung varken mantıksız.

Arkadaşlar bugün bir bilgisayar yükseltmesi - bakımı vs. yapan iyi bir yere sordum ve laptopun bilgilerini attım. Ve en fazla 2x16 olarak 32 GB'a yükseltebileceğimi söylediler.
Anakart desteklemiyormuş. Ama Crucial ve birkaç siteden araştırdığım kadarı ile 2x32 takabiliyorum. Hangisi doğru kafam karıştı açıkçası.

Anakart modelimi aşağıya ekliyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    77,9 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Geri
Yukarı