MSI Stealth 16 AI Studio alınır mı?

JGM

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi günler herkese. Yakın zamanda laptop almayı planlıyorum. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Yüksek performans isteyen AI, ML programları kullanmam gerekiyor. Aynı zamanda aldığım ürünün mobil olmasını da istiyorum. MSI marka laptop almayı planlıyorum ve cihazlara bakarken bu MSI Stealth 16 AI Studio cihaz gözüme çarptı. Çok fazla inceleme ve doğru bilgi bulamadım fikir sahibi olanlar yorum yapabilir mi? Ayrıca varsa başka önerileriniz, özellikle MSI, her türlü açığım. Teşekkürler.

Malzemesi yeteri kadar kaliteli değil. Önceki mesajlarımdan hakkında yazdıklarıma bakın derim.

Malzemesi yeteri kadar kaliteli değil. Önceki mesajlarımdan hakkında yazdıklarıma bakın derim.

Evet yazdıklarınızı okudum. MSI marka laptop almam de demişsiniz. Ben özellikle MSI laptop tercih ediyorum, tasarımı ve kullanım ömrü açısından fazlasıyla beğeniyorum. Kesinlikle alınmaz mı diyorsunuz?

Bana göre MSI'ın prestijli serisi buysa vay haline. Yani teknik açıdan bir sorun kesinlikle yaşamadım. Ama malzeme kalitesinin çok daha iyi olmasını beklerdim. Stealth yazısının olduğu yer de mikro fiber bezle silerken hep çizilmiş. Ek olarak kamera kısmı içeri toz almış. Yerinden oynamayan bir bilgisayar için bunlar çok kötü kalitesizlik belirtisi. Fiyat açısından ucuz bir bilgisayar da değil. O nedenle beklentim çok daha iyi olmasıydı. Panelinde ışık sızması durumu da var. Bunlar sizin için çok sorun olmayacaksa tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…