MSI Stealth GS66 vs. Monster Tulpar T7 V19.4

Makaleler
20

Bu iki laptoptan biri alınacak. MSI yurt dışı ürünü sıfır. Monster ikinci el. Ancak siz sıfır varsayın. Sadece özellik olarak ikisi arasında gidip geliyoruz. Arkadaşıma alacağız ama MSI'ın RTX 2060'ı 80W. Normalde RTX 2060 Mobile ne kadar güç tüketiyor? Sadece performans açısından değerlendirecek olursak hangi model daha yüksek performans sağlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen performans moduna aldığınızda 90W'a çıkacaktır. GS Stealth incelik ve hafiflik ön planda tasarlanan bir model olduğu için sessiz modda 80W olması normal. Benim Predator Triton da bu şekilde, normalde 80W ancak turbo moda aldığında veya hız aşırtma modunu açtığında 90W'a çıkıyor. 90W da zaten normal laptop 2060'ı oluyor. Max-Q 2060'lar 65W, bir de yeni çıkan tuğla laptoplarda kullanılan 115W var. Ayrıca şöyle bir yöntem de mevcut: Rehber: RTX 2060 laptopa BIOS flashlayarak TDP değiştirme

Ben düşünmeden MSI'ı alırdım. Laptop dediğin ince olur, hafif olur, pili uzun gider. O GS Stealth'de 99.9W/h pil olması lazım ki bundan büyüğü uçaklara alınmıyor 20mm kalınlık, 2.1kg ağırlık var. Mis gibi makine. Param olsa onu alırdım Predator yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…