MSI Strike 600 vs ASUS ROG STRIX Scope RX klavye

Civcivim Ben

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bu iki klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Aslında ikisi de şu an bana pahalı geliyor öneri varsa alabilirim.
Kullanma amacım hem oyun hem günlük hayatta kullanabilmek. Çok fazla yazı yazıyorum bunun için yazması zevkli bir klavye arıyorum. Sessiz olması da önemli o yüzden MSI seçmek istedim ama henüz yeni çıkmış bir klavye biraz çekiniyorum. Türkçe olması ve %100 klavye olması çok önemli bana yardımcı olur musunuz? Daha uygun güzel önerileri bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Ben bu iki klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Aslında ikisi de şu an bana pahalı geliyor öneri varsa alabilirim.
Kullanma amacım hem oyun hem günlük hayatta kullanabilmek. Çok fazla yazı yazıyorum bunun için yazması zevkli bir klavye arıyorum. Sessiz olması da önemli o yüzden MSI seçmek istedim ama henüz yeni çıkmış bir klavye biraz çekiniyorum. Türkçe olması ve %100 klavye olması çok önemli bana yardımcı olur musunuz? Daha uygun güzel önerileri bekliyorum.

ASUS ROG STRIX Scope RX öneririm.

ÖzellikMSI STRIKE 600ASUS ROG Strix Scope RX
Anahtar TipiSessiz mekanik (Silent Switches)ROG RX Red optik mekanik
Tuş HissiYumuşak ve sessizLineer ve hızlı tepki
Dayanıklılık70 milyon tuş vuruşu ömrü100 milyon tuş vuruşu ömrü
AydınlatmaMystic Light per tuş RGBAura Sync per tuş RGB
Ekstra Özellikler6+N tuş rollover, Windows 10 uyumuUSB passthrough, Stealth tuşu, Quick-Toggle Switch
Yazılım ve ÖzelleştirmeMystic Light yazılımıArmoury Crate yazılımı, 5 profil desteği
Dayanıklılık SertifikasıYokIP56 su ve toz geçirmezlik sertifikası

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı