MSI Strike 600 vs ASUS ROG STRIX Scope RX klavye

Çok karışık geldi şu an;( çok teşekkür ederim
Aslında diğer açtığım konuda anlattığım için burada çok detaya girmedim, o konuya bakarsan daha rahat anlarsın.

Açtığım konuda iyzico %10 kampanyası ve parolara kampanyasını anlattım. Onlara ek olarak yapman gereken iyzicoda ilk alışverişe özel 300 TL kazan diye bir kampanya daha var, buna da katılmanı önerdim ek olarak. Kalan kısımları diğer konudaki yolu takip ederek yaparsan sorun yaşamazsın ama yapamadığın bir kısım olursa sorabilirsin tabi yine.

Merhaba. Konuyu açalı 1 hafta olmuş belki almışsınızdır ancak yazmaktan zarar gelmez Ben MSİ Strike 600'ü yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Bu klavyeyi iki defa satın aldım ama sebebi ilk satın aldığımda arızalı olmasıydı. Tuşlar kendi kendine aktif oluyordu. (N11 - Tekramarket'tan almıştım) Onu iadeye göndermiştim. (Halen iadesi sürüyor maalesef) Fiziksel olarak çok beğendiğim ve sistemi komple MSİ'a çevirmek istediğim için tekrar satın aldım. Sonuçta her markada arıza olabilir. (İkinci satın alışımda satıcı tercihim Hepsiburada oldu. Ben 3050 gibi bir fiyata almıştım. Aldıktan kısa süre sonra indirime girmişti 2700 lira olarak.)

Gayet memnun olduğum bir klavye. Özelliklerinden birisi 'tuşları sessiz' diye satılması. Tuş hissiyatı çok güzel. Eğer bütçeniz varsa öneririm. Şu marka çok daha iyidir diyecek kadar profesyonel değilim ancak birçok marka birçok üründe yeterince iyidir. Bazıları elbette daha iyidir. Sanıyorum ki kimse Asus, MSİ, Razer vs. çok kötü gibi bir şey söylemez. Benim bu klavyeyi tercih etme sebeplerimden birkaç tane daha söylemem gerekirse sanıyorum MSİ'ın piyasadaki en iyi klavyesi. Ürün yeni bir model. Tuş basım ömrü yanlış hatırlamıyorsam 70 milyon. Sağ yukarda medya tuşları var. Çok uzattım galiba. İlgileniyorsanız öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…