İmparatorKedi Femtopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #11 Mr. Edri dedi: O seri oldukça eski, o yüzden 2. ele yönelmek ne doğrusu olur. O kadar bütçem varken o seride kalmam o ayrı konu Mesela: İntel i7 6700K işlemci 1151 soket FİYAT SONDUR - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1003764663 Genişletmek için tıkla... Sıfırdan toplamak ülkede uzun sürdüğü için üşendim açıkçası yalan söylemicem sıkılıyorum beyefendicim ne yapabilirim? Dediğiniz işlemciyide yemeden içmeden mesai yaparak alacağım. RAM'leride yemeden içmeden bu ay çalışıp mesai parası ile alacagım.
Mr. Edri dedi: O seri oldukça eski, o yüzden 2. ele yönelmek ne doğrusu olur. O kadar bütçem varken o seride kalmam o ayrı konu Mesela: İntel i7 6700K işlemci 1151 soket FİYAT SONDUR - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1003764663 Genişletmek için tıkla... Sıfırdan toplamak ülkede uzun sürdüğü için üşendim açıkçası yalan söylemicem sıkılıyorum beyefendicim ne yapabilirim? Dediğiniz işlemciyide yemeden içmeden mesai yaparak alacağım. RAM'leride yemeden içmeden bu ay çalışıp mesai parası ile alacagım.
M Mr. Edri Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 11 Mart 2022 #12 İmparatorKedi dedi: Sıfırdan toplamak ülkede uzun sürdüğü için üşendim açıkçası yalan söylemicem sıkılıyorum beyefendicim ne yapabilirim? Dediğiniz işlemciyide yemeden içmeden mesai yaparak alacağım. RAM'leride yemeden içmeden bu ay çalışıp mesai parası ile alacagım. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Kolay gelsin. Bu arada RAM için alacağınız gün güncel konu açarsanız o zamanın piyasasında daha iyi ürünler bulabilirsiniz.
İmparatorKedi dedi: Sıfırdan toplamak ülkede uzun sürdüğü için üşendim açıkçası yalan söylemicem sıkılıyorum beyefendicim ne yapabilirim? Dediğiniz işlemciyide yemeden içmeden mesai yaparak alacağım. RAM'leride yemeden içmeden bu ay çalışıp mesai parası ile alacagım. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Kolay gelsin. Bu arada RAM için alacağınız gün güncel konu açarsanız o zamanın piyasasında daha iyi ürünler bulabilirsiniz.
İmparatorKedi Femtopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #13 Mr. Edri dedi: Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlğiniz için ve her şey için teşekkürler. Edri bey seviliyorsunuz efendim dediğim gibi yaşım 23 ve elimden gelen bu.
Mr. Edri dedi: Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlğiniz için ve her şey için teşekkürler. Edri bey seviliyorsunuz efendim dediğim gibi yaşım 23 ve elimden gelen bu.