MSI Summit E16 flip EVO katlayınca tablet moduna geçmiyor

alper akşit

Centipat
Daha fazla  
MSI Summit E16 flip EVO marka bir laptopum var. BIOS guncellemesi yaparken bir hata olustu ve bu sebeple yetkili servise yolladim. Cihazimi teslim aldim şu an sorunsuz calisyor fakat cihazimi katladigim zaman tablet moduna gecmiyor(ekranin otomatik dönmesi, ekran klavyesinin aktive olmamasi gibi sorunlar da var). Bu konuda yardimci olabilir misiniz?

@alper akşit merhaba. Bu sorununuza çözüm bulabildiniz mi acaba? Ben de aynı şekilde yetkili servise cihazımı verdim ve aldığımda ekran katladığımda tablet modu etkinleşmedi ve ekranın otomatik dönmesi de gerçekleşmedi. Eğer bir çözüm bulabildiyseniz yardımcı olabilirseniz sevinirim.

MSI Summit E16 flip EVO marka bir laptopum var. BIOS guncellemesi yaparken bir hata olustu ve bu sebeple yetkili servise yolladim. Cihazimi teslim aldim şu an sorunsuz calisyor fakat cihazimi katladigim zaman tablet moduna gecmiyor(ekranin otomatik dönmesi, ekran klavyesinin aktive olmamasi gibi sorunlar da var). Bu konuda yardimci olabilir misiniz?
Merhaba. Evet bu sorunum çözüldü. Ben bu sorunu yaşarken (tablet moduna geçmemesinden bahsediyorum) msi center pro uygulaması da çalışmıyordu. deneyimlerimdem yola çıkarak size iki adet çözüm sunabilirim. İlk olarak tekrar servise götürmeniz olacak. İkinci olarak da eğer ki Msi Center Pro uygulamanız da çalışmıyorsa uygulamayı silip tekrar yüklemeniz olacaktır (gerekli adımları msi youtube kanalından izleyerek uygulamınızı öneririm.) Ayrıca eklemek istediğm bir durum daha var. Canınızı sıkmayın. Çözülemeyecek bir sorun kesinlikle değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı