MSI Suprim X RTX 3080 Ti vs ASUS LC RTX 3080 Ti

ateykan0

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.

Başlıkta da belirttiğim gibi, 2 modeli kıyasladığımızda ASUS olanın bariz önde olduğunu söyleyebilir miyiz? Şu an Suprim X 3080 Ti modelini kullanıyorum. Amazon'dan ASUS modelini yakaladım ve satın aldım. Kartımdan henüz çekmedi parasını. Bunu satıp onu almam sizce mantıklı mı? Değer mi? Suprim X'i Türkiye'den almıştım, 3 yıl garantisi var. Amazon'dakini alırsam 2 sadece Amazon İngiltere garantisi olacak.

Merhaba.

Başlıkta da belirttiğim gibi, 2 modeli kıyasladığımızda ASUS olanın bariz önde olduğunu söyleyebilir miyiz? Şu an Suprim X 3080 Ti modelini kullanıyorum. Amazon'dan ASUS modelini yakaladım ve satın aldım. Kartımdan henüz çekmedi parasını. Bunu satıp onu almam sizce mantıklı mı? Değer mi? Suprim X'i Türkiye'den almıştım, 3 yıl garantisi var. Amazon'dakini alırsam 2 sadece Amazon İngiltere garantisi olacak.

Tabii ki ASUS duruşu bile yeter sıvı soğutmanın. Sıcaklık farkı ortada VRAM sıcaklığı daha işin içinde yok sen düşün gerisini.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Amazon'un garantisi sadece para garantisi ve geri yollarken biraz sıkıntılı bir süreç o yüzden Asus olanı ucuz aldıysanız burada satarsınız MSI kullanmaya devam edersiniz çünkü Suprim gayet güzel bir kart değiştirmeye değmez.

İkisi de aynı GPU sonuç olarak. Arada fiyat farkı varsa değmez.

Hocam bunu 25.5 birisi teklif verdi. Amazon'daki maliyeti 2193 euro. Şu anki güncel kur ile 24.5 ediyor. 1000 TL'de kara geçiyorum ama bilgisayardan tak, çıkar, kartın gelmesini bekle, gümrükten geçmesini bekle vs. o 1000 TL'den kar ertmek pek önemli değil. Kartın TR'de de 1 tane inceleme videosu var ama ayrıntılı değil bence. Kullanan da bulamadım bu kartı.

Amazon'un garantisi sadece para garantisi ve geri yollarken biraz sıkıntılı bir süreç o yüzden ASUS olanı ucuz aldıysanız burada satarsınız MSI kullanmaya devam edersiniz çünkü Suprim gayet güzel bir kart değiştirmeye değmez.

Hocam Amazon garantisi ile ilgili detay bilginiz var mı? Geri yollarken nasıl sıkıntılar oluyor? Sadece iade mi alınıyor mesela? Tamir için servise yollanmıyor mu?

Hocam Amazon garantisi ile ilgili detay bilginiz var mı? Geri yollarken nasıl sıkıntılar oluyor? Sadece iade mi alınıyor mesela? Tamir için servise yollanmıyor mu?
Geri yollarken size garip bir kargo bilgisi veriyorlar, hangi kargoya gittiysem biz böyle bir şeyle geri yollayamıyoruz diyorlar orada yazan adrese kargolamak istediğimiz zaman 130 dolar falan ücret çıkıyor onu ödemek zorundayız ama kargo iade olunca amazon geri ödüyor bize kargo ücretini, onun dışında ürünü alıp para iadesi yapıyorlar garanti olarak oda kesin mi belli değil her kişiye yapmayabilirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı