MSI sword 16 vs HP Victus 16

Bütçe
50.000-70.000
İşlemci limitlemesi olmadığı için önerdim. Victus'ların soğutması yetersiz olduğu için işlemciler normalin altında performans veriyor. En azından TUF serisinde işlemci ısınsa da tüm performansını alabiliyorsunuz.(Üni evinde 3 kişiyiz birinde Victus diğerinde TUF var ve ikisininde işlemcisi aynı iken Cinebench R23 testinde TUF %15-20 civarında daha iyi performans vermişti.)
Victus'lar limitli diyenler halen var mı be? 150W olan işlemciyi (Oyun içi en fazla 70W görür.) 130W'a limitlediler diye performansından kısmış olmuyorlar.

Victus'lar limitli diyenler halen var mı be? 150W olan işlemciyi (Oyun içi en fazla 70W görür.) 130W'a limitlediler diye performansından kısmış olmuyorlar.

Ben kendi deneyimlerim ile konuşuyorum hocam. Öyle sırf Victus'u sevmediğim için rastgele bir yerimden element uydurmuyorum. O fiyat bandında Victus alınacak bir laptop değil. Çok daha kaliteli modeller mevcut. Bende Pavilion Gaming 15 kullanıyorum işlemcim 45W sınırlı olduğu halde işlemcim neredeyse sürekli 90 derece üstünde çalışıyor ki Kryonaut termal macun bulunmasına rağmen. HP Omen serisi dışında soğutma anlamında iyi değil.(Ki işlemcileri diğer modellere göre daha az performans vermesine rağmen.) Tabii şunu söylemelim ki Ryzen işlemcili Victus'ların soğutmaları yeterli çünkü Ryzen Intel kadar ısınmıyor. Ryzen 7 ya da Ryzen 9 işlemcili bir Victus alınır o fiyata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı